Apple: Undskyld

En ny opdatering ventes klar inden for få dage

Apple lover, at der er en ny opdatering til iOS 8 klar om få dage. (Foto: AP)
Apple lover, at der er en ny opdatering til iOS 8 klar om få dage. (Foto: AP)

Det skulle have været et efterår, hvor Apple igen spillede med musklerne og demonstrerede, hvorfor de stadig mener, at de er verdens førende leverandør af smartphones.

Det er en tornet trone, som de i så fald har sat sig i.

Datingtjenesten Lovoo er blandt de mange, der har grebet chancen for at gøre lidt grin med den nye iPhone 6 Plus. (Foto: Lovoo/Twitter) Mobil - 25. sep. 2014 - kl. 08:11 Nu gør alle grin med ny iPhone

Den seneste uge har således slet ikke forløbet som håbet, og onsdag kulminerede det så, da man måtte trække opdateringen til iOS 8 tilbage. Et drastisk skridt, der understreger, hvor alvorlige problemer, der tilsyneladende fulgte med opdateringen.

Nu lægger Apple sig fladt ned og undskylder.

- Vi vil gerne undskylde for de store gener, som vores brugere har oplevet, og vi arbejder i døgndrift på at få iOS 8.0.2 klar, og vil sende den ud, når den er klar inden for de næste dage, lyder det i en officiel udmelding fra Apple.

Samtidig imødekommer Apple de frusterede købere af iPhone 6 og iPhone 6 Plus med en nem genvej til at slippe af med iOS 8.0.1 og tilbage til den oprindelige iOS 8-version. Se den her.

Seneste opdatering på Apples nye styresystem har givet en masse iPhone-brugere problemer. (Foto: AP) Mobil - 24. sep. 2014 - kl. 21:46 Apple trækker iOS 8-opdatering tilbage

Sidder man med en ældre iPhone, der nåede at blive opdateret, så kan man benytte denne guide

Blandt de problemer, som onsdagens opdatering udløste, var svigtende funktionalitet i Touch ID, svigtende adgang til mobilnettet og uhensigtsmæssigt dataforbrug.

0 kommentarer
Vis kommentarer