Premiere: To nye 4G-telefoner fra Huawei

Kinesisk producent bider konkurrenterne i haserne med ny seks tommer stor telefon

Huawei Ascend Mate7 har en seks tommer stor skærm. (PR-foto)
Huawei Ascend Mate7 har en seks tommer stor skærm. (PR-foto)

Få dage før Apple ventes at præsentere måske hele to nye iPhones i stor størrelse, viser kinesiske Huawei i dag deres bud på en 'stor telefon'.

Telefonen - Ascend Mate 7 - er netop blevet lanceret på den store IT-messe IFA i Berlin.

DOKUMENTATION: Det kan telefonen

Ascend Mate 7 har en seks tommer stor skærm og er 7,9 millimeter i tykkelsen. Telefonen vejer 185 gram og er udstyret med et ret potent batteri på 4100 mAh.

Hovedkameraet er på 13 megapixel - mens 'selfiekameraet' er 5 megapixel.

Der er også indbygget en læser til fingeraftryk, som blandt andet HTC, Samsung og Apple tidligere har udstyret deres telefoner og udvalgte tablets med.

I Huaweis tilfælde skal man dog alene røre ved læseren - og ikke trække fingeren hen over - for at låse sin telefon op. Sådan fungerer læseren på Apples nuværende iPhone 5S også.

Den store telefon har også et kraftigt batteri. (PR-foto)
Den store telefon har også et kraftigt batteri. (PR-foto)

Huawei har ligeledes udstyret telefonen med en avanceret processor, der - efter behov - kan skrue op og ned for regnekraften. På den måde kan telefonen ifølge producenten spare på batteriet, når den alligevel bare ligger og hviler i lommen.

Se også: Læk: Sådan ser iPhone 6 ud

Kineserne har samtidig benyttet lejligheden til at sende en anden ny telefon i den såkaldte Ascend G-serie på gaden, nemlig 4G-modellen Ascend G7. Telefonen er i den billigere mellemklasse og har en skærm på 5,5 tommer, 13 megapixel kamera og 2GB RAM.

Begge telefoner ventes på markedet i Danmark i 4. kvartal 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer