Så meget hukommelse stjæler Galaxy S7 fra dig

Samsungs nye topmodeller æder 25 procent af telefonens hukommelse for overhovedet at kunne fungere

Galaxy S7 og S7 Edge ventes at blive en af de store sællerter i Danmark i år - og du kan købe billig ekstern hukommelse, når telefonen løber tør for plads. (Foto: Ekstra Bladet)
Galaxy S7 og S7 Edge ventes at blive en af de store sællerter i Danmark i år - og du kan købe billig ekstern hukommelse, når telefonen løber tør for plads. (Foto: Ekstra Bladet)

Hukommelse på mobiltelefoner er dyr. Bare spørg dem, der hopper fra fx en 16 til en 32 GB telefon - de ekstra gigabyte er kostbare at købe.

Derfor er det også ekstra bittert, at bare det at tage en ny telefon i brug kan æde så meget af hukommelsen.

S7 og S7 Edge bliver ikke billige. (Foto: Ekstra Bladet) Mobil - 21. feb. 2016 - kl. 19:48 Samsung Galaxy S7: Så dyr bliver telefonen i Danmark

Det vil ejerne af den nye topmodel fra Samsung, Galaxy S7 og S7 Edge, komme til at mærke på den hårde måde.

For hele 8 GB af hukommelsen er væk, når du åbner telefonen - den bruges til at drive Android og Samsungs egne programmer, skriver GSMarena.com.


Se de første videobilleder herover af S7 og S7 Edge. (Video: Ekstra Bladet)

S7 og S7 Edge giver - igen - mulighed for at bruge eksternt hukommelseskort. Men du kan ikke kombinere den interne hukommelse med MicroSD-kortet. (Foto: Ekstra Bladet) Mobil - 23. feb. 2016 - kl. 13:40 Galaxy S7: Ekstern hukommelse er alt for langsom

iPhone spiser også hukommelse
Situationen er dog ikke usædvanlig.

Også iPhone og andre telefoner tager godt for sig af den indbyggede hukommelse - derfor er rådet herfra også altid: køb en telefon med mere end 16 GB plads.

I Samsungs tilfælde er modellen i Danmark på 32 GB. Og når du får brug for mere, kan du - modsat på en iPhone - købe et billigt microSD-kort og sætte det i S7 og S7 Edge.

Mobil - 3. mar. 2016 - kl. 17:58 Vent og spar: Så hurtigt falder Samsungs topmodeller i pris

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere