Tid til at skifte mobil: Her er de nye modeller i marts

Vi har netop fået præsenteret nogle af årets store nyheder og nogle af dem er allerede på vej i butikkerne. Se hvilke her

Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge er en af nyhederne i marts. (Foto: Ekstra Bladet)
Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge er en af nyhederne i marts. (Foto: Ekstra Bladet)

Mobile World Congress 2016 var i sidste uge stedet, hvor flere af forårets kommende topmodeller blev præsenteret og allerede i denne måned finder nogle af dem plads på hylderne i landets telebutikker, skriver MereMobil.dk.

Sidste års topmodel fra Samsung, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, der vandt prisen som 'Årets Mobil 2015', blev på MWC efterfulgt af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som var et af højdepunkterne på Mobile Word Congress 2016 – og allerede nu er forudbestillingerne begyndt hos landets mobilforhandlere.

Ugen før Mobile World Congress lavede Microsoft en 'soft-launch' af deres nye Lumia-telefon, der lyder modelnavnet Lumia 650. Denne lander også i handlen i marts.

Få herunder overblikket over hvilke andre telefoner, som lander i handlen i denne måned.

LÆS OGSÅ: Danskerne er vilde med Samsungs S7-serie

Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge ventes at blive en stor succes i Danmark. (Foto: Ekstra Bladet)
Samsungs Galaxy S7 og S7 Edge ventes at blive en stor succes i Danmark. (Foto: Ekstra Bladet)
 

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge
Teleselskaberne har, som nævnt tidligere, allerede startet forsalget af de nye Galaxy S7-modeller og bestiller du en af de nye topmodeller fra Samsung allerede nu, så får du den ikke alene før salgsstarten. Du får også et gratis Gear VR med i prisen.

Med Galaxy S7-modellerne får du en telefon, som bygger videre på designet fra den populære forgænger, der dog lige er optimeret yderligere.


Se de første videobilleder herover af S7 og S7 Edge. (Video: Ekstra Bladet)

Det er nemlig værd at notere sig, at glasset på bagsiden er afrundet op mod telefonens kant, hvilket er med til at give en bedre designoplevelse.

Galaxy S7 får en vejledende pris på 5.699 kroner uden abonnement, mens Galaxy S7 Edge får en vejledende pris på 6.499 kroner uden abonnement.

Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har salgsstart hos 3, Telia, Telenor og TDC, samt en række andre forhandlere fredag den 11. marts 2016.


Her giver redaktøren på MereMobil.dk sin umiddelbare dom over Galaxy S7. (Video: YouTube)

LÆS OGSÅ: Flere børn får skader af deres mobil og tablet

Microsoft kæmper videre for at få fodfæste på mobilmarkedet - senest med Lumia 650, der har Windows 10 som styresystem. (Foto: Microsoft)
Microsoft kæmper videre for at få fodfæste på mobilmarkedet - senest med Lumia 650, der har Windows 10 som styresystem. (Foto: Microsoft)
 

Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 650 beskrives som en mellemklasse smartphone, men selvom mobilen er forholdsvis billig kommer den alligevel med den nyeste udgave af Microsofts mobilsystem, Windows 10 Mobile, der også i pakken tilbyder Office-programmerne som Word, Excel og Outlook på telefonen.

Skærmen er en 5 tommer AMOLED-type med en opløsning på 1280 x 720 pixels og processoren er af typen 1.3 GHz quad-core Snapdragon 212.

LÆS OGSÅ: TDC har (stadig) det bedste netværk

Derudover kommer den med 1 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 200 GB), 8 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, 4G og et batteri på 2.000 mAh.

Lumia 650 har salgsstart hos blandt andet TDC og Telia fra den 10. marts.

HTC Desire 530 er et bud på en billig mobiltelefon med det nyeste Android-system. (Foto: HTC)
HTC Desire 530 er et bud på en billig mobiltelefon med det nyeste Android-system. (Foto: HTC)

Se også: Efter angreb i Ukraine: Cyberterror kan ramme vestlige elnet næste gang

HTC Desire 530
HTC har netop til Mobile World Congress lanceret tre nye Desire-modeller, men det er kun den ene, Desire 530, der kommer på det danske marked.

Telefonen kommer med en 5,0 tommer skærm og er en smartphone i den budgetvenlige-klasse.

Desire 530 har 1,5 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 2 TB, samt Android 6.0 Marshmallow.

Desire 350 kommer i de danske butikker i uge 11 i farven Graphite Grey. Telefonen får en vejledende pris på 1.690 kroner uden abonnement.

LG G5 kommer senere på foråret. (Foto: Manu Fernandez/AP)
LG G5 kommer senere på foråret. (Foto: Manu Fernandez/AP)
 

Andre nyheder
Den nye topmodel fra LG, som hedder G5, kommer i handlen i april måned, men kan flere steder forudbestilles. Blandt andet starter Telia pre-sale fredag den 18. marts 2016.

I marts starter TDC også salget af Samsung Galaxy A5 (2016), som havde salgsstart i Danmark i slut januar og kom i sortiment flere steder i februar.

Se også: Svinede dommer til på Facebook - det skulle de aldrig have gjort


Se Samsungs bud på et mobilt 360-graders kamera i videoen herover. (Video: Ekstra Bladet)

27 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere