Motorola-telefoner er tilbage i Danmark

Motorola vender tilbage til det skandinaviske marked – i første omgang med en økonomimodel

Den første model, der kommer til salg, bliver en 'overkommelig' model med QHD-skærm og angiveligt masser af kraft. (Foto: Lyd & Billede)
Den første model, der kommer til salg, bliver en 'overkommelig' model med QHD-skærm og angiveligt masser af kraft. (Foto: Lyd & Billede)

Motorola laver mange interessante mobiltelefoner, men har desværre i flere år været svære at opdrive i danske butikker.

Nu vender mærket officielt tilbage til Danmark, men hvem der kommer til at distribuere og forhandle Motorola-mobilerne, vides endnu ikke.

Læs også: Samsung starter forfra

Den første model, der kommer til salg, hvis vi ser bort fra Nexus 6 som Motorola har produceret for Google, bliver en 'overkommelig' model med QHD-skærm og angiveligt masser af kraft.

Moto E er en ny mellempris-produktlinje af smartphones, som angiveligt tilbyder store mobiloplevelser til en overskuelig pris.

Den nye Moto E har 4G LTE-hastighed, 4,5? QHD-skærm, fronthøjtalere og leveres med Android 5.0 (Lollipop). Processoren er en 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon-processor. Batteriet er på 2390 mAh og skulle kunne holde til en hel dag fra morgen til aften.

Mega-selfies og masser af farver
Moto E har to kameraer, begge på fem megapixels, så der bliver høj opløsning på selfie-skuddene.

Motorola har samtidig gjort vejen til fotos kort. Når du ryster håndleddet to gange, starter kamera-app’en. Og et ryst med hånden mere skifter til kameraet på forsiden af telefonen.

Læs også: Huawei kommer helt tæt på

Du kan personliggøre din mobil med Motorola Bands ('kofangere') og bagsidecovers, der let kan udskiftes alt efter smag og behov. Telefonen leveres i sort og hvid, og du kan vælge kanter og covers i en en lang række farver.

Den nye Moto E er tilgængelig i Danmark i slutningen af marts. Prisen kendes endnu ikke, men den står til 120 dollar – svarende til godt 800 kr. – i USA.

1 af 2 Moto E leveres i sort og hvid, og du kan vælge kanter og covers i en en lang række farver. (Foto: Lyd & Billede)
2 af 2 Den første model, der kommer til salg, bliver en 'overkommelig' model med QHD-skærm og angiveligt masser af kraft. (Foto: Lyd & Billede)
8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere