Nu kan du søge blandt Facebooks to billioner offentlige opslag

Den nye facebook-funktion 'Search FYI' lader dig vide, hvad folk skriver om på Facebook

Nu er det nemmere at finde svar på dine spørgsmål på Facebook. (Foto: Flickr/Matt Janicki)
Nu er det nemmere at finde svar på dine spørgsmål på Facebook. (Foto: Flickr/Matt Janicki)

Hver dag bliver der foretaget mere end 1,5 milliarder søgninger blandt de mere end to billioner (altså 2000 milliarder eller to millioner millioner!) opslag, som findes i Facebooks efterhånden 11 år gamle register.

Når der sker noget i verden, vi gerne vil vide mere om, vender mange af os nemlig næsen mod Facebook for at finde ud af præcis, hvad det er, der foregår.

Undskyld, undskyld, undskyld. Facebook er ikke stolt over, at deres mobile app på iPhone slugte alt for meget batteri. (Foto: Lukas Schulze/AP) Mobil - 23. okt. 2015 - kl. 21:38 Nu undskylder Facebook: Derfor stjal vi strømmen fra din telefon  

Eller vi skriver et opslag om, hvad vi selv har oplevet, så andre kan følge med i det.

En udvidet søgefunktion
Nu har Facebook gjort det blevet nemmere, at få nysgerrigheden tilfredsstillet. De har nemlig udvidet søgefunktionen, så du hurtigt kan finde ud af alt, hvad der nogensinde er skrevet om vand, vinduer, venner eller videnskab på det sociale medie.

Funktionen kommer helt automatisk, så du allerede nu kan søge løs.

Der er nu håb for, at strømforbruget i din iPhone kommer tilbage på et normalt niveau. (Foto: Alex Heinl/AP) Mobil - 23. okt. 2015 - kl. 15:23 Endelig: Nu har Facebook opdateret sin strømslugende mobilapp

Din søgning vil bl.a. vise dig dine bekendtes seneste og mest relevante opslag i kategorien, offentlige opslag om emnet og hvilke kommende events der er indenfor kategorien i dit nærområde – søger du f.eks. på 'Halloween' i disse dage, får du oplyst, hvor der bliver holdt Halloween i nærheden af dig i den nærmeste fremtid.

Den nye søgefunktion fortæller dig bl.a., om der sker noget i nærheden, som er relevant i forhold til din søgning. (Foto: PR)
Den nye søgefunktion fortæller dig bl.a., om der sker noget i nærheden, som er relevant i forhold til din søgning. (Foto: PR)
 

1 kommentar
Vis kommentarer