Ny dating-app til alle bacon-elskere

Den nye dating-app Sizzl giver alle bacon-elskere muligheden for at møde deres udkårne

Nu kan du også finde en date med præcis den samme forkærlighed for bacon som dig. (Foto: Jason Howie/Flickr)
Nu kan du også finde en date med præcis den samme forkærlighed for bacon som dig. (Foto: Jason Howie/Flickr)

Hvis du er træt af de etablerede dating-apps som Tinder og Happn, er der landet en ny en af slagsen. Inden du tænker 'åh nej' og klikker væk, så tøv en kende. Den nye dating-app på markedet hedder Sizzl og er målrettet alle bacon-elskere.

Den nye app skal gøre det nemt for dig, at finde din udkårne, der også har bacon, som deres ekstra "krydderi" på tilværelsen.

Se også: Din Iphone får ny software i aften: Det betyder det for dig

Bag app'en står den amerikanske bacon-producent, Oscar Mayer, der blev etableret i 1883. Med den nye app rammer de en del af en stor trend, der hersker lige for tiden, hvor singler swiper sig gennem dates og flirterier.

Find dit bacon-kærligheds-match
Når du har downloadet app'en skal du først igennem et lille spørgeskema, der omhandler dine præferencer for bacon. Skal det være sprødere end sprødt, eller må der gerne være lidt sejhed og bid i din bacon, er blot nogle af spørgsmålene. Det skriver digitaltrends.com.

Se også: Nina Agdal viser fræk funktion på Tinder

Derefter bliver dine bacon-præferencer registreret i din profil, og når du har valgt et profilbillede, kan du swipe dig gennem andre bacon-entusiaster og forhåbentlig finde dit match.

- Kærlighed er ligesom med bacon. Det er vigtigt, at være kræsen, når du vælger dit match, og at du aldrig nøjes med andet end det bedste. Med lanceringen af Sizzl er vi spændte på, at give vores bacon-fans chancen for at finde deres udkårne soulmates. Både i livet og hvad angår bacon, siger Eric Dahmer, Oscar Mayers marketingschef til digitaltrends.com, om deres bidrag til at sprede mere kærlighed. 

Se også: Sendte venneanmodning til den forkerte - nu er de gift

Sizzl kan som sagt hentes nu i App-store og er gratis.

2 kommentarer
Vis kommentarer