Ny fingerring taler med din smartphone

Der er altid plads til flere smykker til samlingen – og denne ring må være den næste, du skal have

Den skinner og funkler, som den ædelsten den er – og så gemmer den oven i køber på nogle meget brugbare funktioner. (Foto: Ringly)
Den skinner og funkler, som den ædelsten den er – og så gemmer den oven i køber på nogle meget brugbare funktioner. (Foto: Ringly)

Diamanter en en piges bedste ven – og denne fingerring er endnu nemmere at blive bedste venner med. Den kan nemlig ikke bare funkle som en diamant, men er også en lille teknologisk gadget, som kan fortælle dig, hver gang der sker noget nyt på din smartphone.

Fingerringen kan give dig notifikationer om alt, hvad der sker på din smartphone. Beskeder, opkald, emails og opdateringer fra apps. Alt sammen lige ved hånden – eller på fingeren, så at sige.

Se også: App holder dig gode venner med din roommate

Ringen kan lyse op i fem forskellige farver og vibrere på fire forskellige måder, så du kan helt selv bestemme, hvordan du skal blive notificeret og om hvad. Den kan eksempelvis lyse i en bestemt farve, når din kæreste ringer og en anden, når nogen liker dit instagram-billede.

Belagt med guld
Ringly, som firmaet bag de smarte fingerringe hedder, har netop lanceret den nye ring til samlingen, der i forvejen dækker over fire fingerringe. 'Limited Edition Out to Sea' er belagt med 18 karat guld og har, til forskel fra de andre ringe, en skinnende ædelsten i en dyb blå farve.

Ringen koster omkring 1300 kr. og kommer med både en opladerboks og et micro-USB kabel. Den passer til både Android og alle iPhone 5 og nyere iPhones.

Se også: Se listen: Sådan smadrer vi smartphones  

Smykker der, som ringen her, kan kobles til smartphones er ikke noget helt nyt fænomen. Både Swarovski og Tory Burch har lavet eksempelvis armbånd og halskæder, der blandt andet kan tracke din træning med FitBit appen.

Men ingen pige kan få for mange diamanter – eller ædelsten, som gør sig gældende med ringen her – og så er Ringly Out to Sea jo en af de mere funktionelle af slagsen. Det må mænd da kunne forstå.

3 kommentarer
Vis kommentarer