TV: Det mest uhyggelige spil nogensinde?

Drengene fra Pixel.tv giver dig et overblik over ugens fedeste spilnyheder, og det ser ud til, at det mest skræmmende spil nogensinde er på vej

Se videoen herover artiklen
________________________

Velkommen til Gamers OneTake. Et ugentlig tv-magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake.

Se også: Pixel.tv: Er doping vejen mod anerkendelse?

Blizzard, der blandt andet er firmaet bag World of Warcraft, afviklede sidste weekend BlizzCon, hvor det blandt andet blev afsløret, at der kommer en ny udvidelse i det populære eventyr univers.

Desuden har Blizzard nogle af verdens sejeste fans, når det gælder cosplay - se nogle af de bedst udklædte i programmet.

Se også: TV: Her er de mest spændende spil i november

Har du et cosplay-billede af dig selv eller dine venner? Så skriv #gamersonetake og upload det på de sociale medier.

Sci-fi rollespillet fra Island EVE Online vil ikke stå tilbage, når det handler om en udvidelse, og de afslørede således, at der er nyt på vej til de hungrende fans.

Se også: TV: GTA har fået besøg fra det ydre rum

Længe ventet konsol
PlayStation4 er et uundgåeligt emne i denne tid, derfor er der også flere historier fra Sonys kommende konsol, der i øvrigt er æresgæst i studiet.

Se også: Drømmespil: Rumskib der skyder andre rumskib - mens du ser porno

Hvordan er spillene, der er mulige at få fat i fra udgivelsesdagen? Hvorfor begynder PlayStation at overvåge os der spiller PS? Og kan man overhovedet få fat i den i DK, når den udgives d. 29 november?

Se også: TV-test: Sådan er PlayStation 4

Er bare nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret.

Se også: TV: Oktobers mest spændende spil

Skræmmende spil
Uhyggelige spil har altid været uhyggeligt populære - nu kommer der et spil, der ser ud til at bliver det mest skræmmende spil nogensinde.

Der bliver naturligvis besvaret spørgsmål fra jer og talt om ugens udgivelser, der blandt andet kunne give grund til at støve sin PS Vita af.

Se også: Septembers mest interessante spiludgivelser

Du er som altid velkommen til at sende dit spørgsmål eller komme med din mening omkring nogle af ugens emner herunder.

Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tvDrengene fra Pixel.tv studerer den nye PlayStation 4.
Drengene fra Pixel.tv studerer den nye PlayStation 4.


0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere