Pixel.tv: Er doping vejen mod anerkendelse?

Drengene fra Pixel.tv giver dig et overblik over ugens fedeste spilnyheder, og så diskuterer de, om det er en god ide med dopingtest i e-sportSe videoklippet for oven og tryk 'næste' for at se tidligere klip fra Onetake-spil og gear

Velkommen til Gamers OneTake - Pixel.tv's ugentlige magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake

En spilserie, der har været på banen i 18 år og har skabt sig en enorm fanbase, Command & Conquer, tjekker ud. Kan det passe at vi ikke skal se mere til det?

Se også: TV: GTA har fået besøg fra det ydre rum

Nogle vi nok skal komme til at høre meget mere om er det danske firma Beta Dwarf, der med hårdt arbejde, gode idéer og stor entusiasme har skabt en succes.

Se også: Drømmespil: Rumskib der skyder andre rumskib - mens du ser porno

Call of Duty vil være med på alien-bølgen, så nu får du chancen for at byde gæster fra det ydre rum 'hjertelig' velkommen til Moder Jord i det kommende spil Ghosts.

Doping i e-sport
Det var også ugen hvor, der blev indført dopingtest i e-sport - ikke et tiltag de to værter er videre begejstret for, selvom det måske er et skridt i den rigtige retning mod at få elektronisk sport anerkendt som en 'rigtig' sportsgren, hvad synes du?

Se også: TV: Et smugkig på det nye 'Assassin's Creed'

Blandt ugens spørgsmål fra jer, der ser med, handler et par af dem om, hvilket spil der er det mest uhyggelige? Og om en retrobølge er på sin plads?

Har du et spørgsmål, kan du som altid skrive det her under.

Se også: TV: Se alle ugens spilnyheder

Flere nyheder og ugens udgivelser bliver naturligvis også vendt i OneTake

Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner eller andre emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere