TV: Konsolkrigen skudt i gang

OneTake: Thomas Bense og Nicolas Estrup ser nærmere på de nye konsoller og forsøger at blive klogere på, om Gran Turismo stadig er det bedste racerspil

Velkommen til Gamers OneTake. Et ugentligt tv-magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake.

Den ene af værterne Nicolas var denne uge i Chicago, da programmet skulle filmes - det er dog ingen forhindring for at lave OneTake.

I ugens program vil der blandt andet blive talt om PlayStation 4, der har haft en god start på de markeder, hvor den allerede er udgivet. PS4 bliver som bekendt udgivet i Danmark d. 29. november.

Microsofts nye konsol Xbox One blev i store dele af verden udgivet d. 22. november og har, som PlayStation 4, også haft en god start, når det gælder salg - men hvad siger anmeldelserne?

Assassin's Creed til PS4 og Xbox One er en fryd for øjet, udviklerne bag spillet har dog allerede meldt ud, at det bliver meget flottere i fremtiden.

Se også:

Se også: TV: Et smugkig på det nye 'Assassin's Creed'

Lanceringstitlerne til PS4 er ikke videre imponerende, det er dog blevet meldt ud, at vi på et senere tidspunkt blandt andet kan se frem til et nyt spil i Uncharted serien, og det vækker glæde!

Der bliver også fortalt om et underholdende PR stunt for musiklæringsspillet Rocksmith, hvor der battles i musik på nordisk plan.

Der bliver naturligvis besvaret spørgsmål fra jer, der ser med. Denne gang går snakken blandt andet på racing-spil; sidder Gran Turismo stadigvæk på tronen, eller er det blevet overhalet af konkurrenterne?

Du er som altid velkommen til at sende dit spørgsmål eller komme med din mening omkring nogle af ugens emner herunder.

Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere