TV: Om nye muligheder i GTA V

Gamers' One Take giver dig spilnyhederne fra en uge, hvor en Hollywood-stjerne forsøger at score en del af Rockstar Games formue, rygter om nye spilmuligeder i GTA V florerer, og nyt om nogle af de største spil til de nye konsoller er kommet frem

Gamers OneTake er et ugentligt tv-magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake.

I denne uge ser programmets værter nærmere på en hel række ting. Blandt andet er der nyt om nye muligheder i GTA V, der kommer til at forlænge spilletiden i et spil, som i forvejen byder på mange timers underholdning.

Og så er Rockstar Games, der er firmaet bag GTA V er dog, som altid, offer for en masse sagsanlæg. Et af de nyeste af slagsen kommer fra en Hollywood-stjerne, der mener, at Rockstar har misbrugt hendes navn og episoder fra hendes liv. Det giver blandt andet OneTake-vært Thomas en god idé til, hvordan han skal hente penge ind fra Rockstar.

Salget af PS4 går desuden glimrende i hele verden – også i Danmark, men kan det passe, at der ikke kan produceres nok maskiner til alle, der ønsker at købe en?

Nye udgivelser
Der bliver talt om nogle af de store titler, der er på vej; et har fået en udgivelsesdato, et andet, der er blandt de mest ventede spil til next gen lader vente på sig.

Ugens udgivelser byder blandt andet på en ny omgang ræs med Gran Turismo 6, fitness i Wii Fit U og et spil, der giver dig mulighed for at afprøve dine færdigheder, når det kommer til at operere (!).

Som altid er der kommet masser af spørgsmål fra jer, der ser med. Et af dem går på, om der findes et godt alternativ til Baldurs Gate. Et andet spørgsmål skaber ophedet stemning i studiet, da det handler om værternes mening omkring Free to play spil.

Du er velkommen til at sende dit spørgsmål om alt mellem himmel og jord og/eller komme med din mening omkring nogle af ugens emner herunder.

Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tv.

0 kommentarer
Vis kommentarer