TV: Nintendo opruster i konsolkrigen

Her får du 20 minutter om ugens spilnyheder i et råt og uklippet OneTake

Bilspillet The Crew er kørt i forskellige retninger i forhold til udgivelsesdato og skabte forvirring, om det overhovedet ville blive færdigt.

Nu ser det ud til, at The Crew holder sig på sporet og kører ligeud frem til udgivelse senere på året. Hør hvorfor Bense tror, at udviklerne er blevet inspireret af OneTake's anden vært Teemo.

Se også: OneTake: E-sport på vej mod folkeligt gennembrud

Nintendo kæmper en brag kamp for at holde liv i deres spillekonsoller. Der har derfor været flere nyheder fra deres side i ugens løb - nogle bedre end andre.

Skal de holde sig til at producere spil eller kan de med WiiU og 3DS gøre sig gældende i konsolkrigen?

Se også: TV: Smadrer Facebook virtual reality-brille?

Der er også masser af nyheder fra den danske scene, der er blandt andet blev afholdt Spil-prisen, et awardshow for den danske scene. Showet tiltrækker sig ikke den samme opmærksomhed som Danish Game Awards, men har bestemt sin berettigelse.

Se også: Vild stjerne udfordrer World of Warcraft

Er du milliardær eller har du en onkel, der er? Så skulle du måske købe et nyt studie til OneTake eller investere i verdens største spilsamling. Sony hopper med på MMO vognen, og så vil de i øvrigt give os et populært PS3 spil på PS4. Det og meget mere er emnerne i ugens program

Som altid er der spørgsmål og kommentarer fra jer, der ser med og husk, at du kan stille dine spørgsmål til OneTake herunder.

Se denne uges Onetake i playeren over artiklen og mere tv om spil, gear og film på Pixel.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer