Få første indtryk af nyt Star Wars-spil her

Det er OneTake, som du kender det - 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået

Se ugens OneTake her.

I denne uges OneTake:

I ugen, der gik, blev der udgivet to nye telefoner fra apple, iPhone 6s og 6s plus. Vi var til midnatsåbning, og opfordrer til at komme med et bud på den bedste mobil.

Den danske spiludvikler BetaDwarf har gang i et nyt spændende projekt, men hvad?

Ingen tvivl om, at populariteten på spilserien Far Cry er steget gennem de seneste år, men bliver det godt med Mamutter?

One take - Forbrug - 13. sep. 2015 - kl. 19:09 Disse gamere ser mest porno

En af ugens største nyheder var den om, at vi igen skal til at bygge rutschebaner i RollerCoaster Tycoon, der får comeback til december. Kan det passe, at der virkelig ikke er kommet noget bedre siden det sidste gang blev udgivet for 11 år siden?

Der har denne uge været mulighed for at smugprøve det kommende Star Wars: Battlefront, vi vil rigtig gerne høre om jeres indtryk?

One take - Forbrug - 21. sep. 2015 - kl. 06:48 BBC angrebet af spilfirma: Vil lave GTA-film

Sjovt PR-stunt fra Xbox og burgerkæde i København. Skal du be' om en Master Chief med bacon?

Det har været Uncharted-uge - vi har i den forbindelse talt med manden, der lægger stemme til hovedpersonen Nathan Drake.

I sidste udgave af OneTake ville vi høre jer, hvor vigtigt det egentlig er, med en story mode i et skydespil? Desuden har vi et par konkurrencevindere, der skal afsløres.

#PixelArmy - Vi har et nyt mål for nogle, der fortjener vores respekt og kærlighed.

Blandt ugens udgivelser finder vi blandt andet The Nathan Drake collection, Rock Band 4 og Transformers: Devastation

Med Den Røde Kuffert følger denne gang en nyhed fra egne rækker - Har du et ønske til indhold i Den Røde Kuffert? Så skriv et bud herunder.

God fornøjelse!

13 kommentarer
Vis kommentarer