Nu vil LEGO kopiere Skylanders

OneTake: 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset

Se det nyeste afsnit af pixel.tv lige her.

Se hele programmet herover artiklen

_______________________________

Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.

Nintendo rør på sig og vil nu kaste sig ud i et samarbejde omkring spil til de mobile enheder, men der er også rygter om en helt ny konsol?

Smart PR Stunt for Bloodborne bliver blodigt, men giver mulighed for et gratis spil til PlayStation.

Legendariske spilfigurer kommer på det store lærred til sommer i filmen Pixels, der er mere end en spoiler i filmens trailer.

Vi er godt med når det handler om at producere eSports stjerner i Danmark, der bliver dog langet ud efter dansk erhvervsliv og danske mediehuse, der ikke følger med udviklingen.

One take - Forbrug - 15. mar. 2015 - kl. 14:58 TV: Verdens vildeste bilspil forsinket - igen

Nu vil danske Lego kopiere konceptet fra Skylanders, god idé mener værterne og giver et par gode råd med på vejen.

Som altid forholder vi os til kommentarer skrevet af jer, der ser med. Denne gang er der fokus på hvorfor pigerne ikke spiller med i herrernes turneringer og så er der kommentar om at computerspil er spild af tid.

Der er store spil blandt ugens udgivelser som f.eks.; Battlefield Hardline, Final Fantasy Type 0 og Tales from the Borderlands - Episode 2

Følg Pixel.tv når der sendes direkte på Pixel.tv.

God fornøjelse

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere