To store danske spiludgivelser på vej

Det er OneTake som du kender - 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen der er gået

Et rustent OneTake-hold er tilbage efter en lang sommerpause, i et program, hvor der blandt andet bliver talt om, at Virtual Reality er skræmmende fascinerende. Fucker det vores hjerner helt op?

Vi ser tilbage på nogle af sommerens højdepunkter og nyheder, som for eksempel annonceringen af Mafia 3. Er det blevet en GTA-kopi pakket ind i en anden tidsalder?

One take - Forbrug - 3. maj. 2015 - kl. 19:04 TV: Er du klar til verdens ondeste spil?

Der er også store danske udgivelser på vej. Et nyt Hitman, der måske får Agent 47 et smut forbi vores yndige lille land?

Der arbejdes også på højtryk i Aalborg for at gøre Bombshell klar. Et lovende spil, der indeholder et ganske særligt easter-egg, der gør Bense både stolt og forlegen.

Er vi klar til en ny bølge med skateboarding og musikspil? Uanset hvad så rammer det os igen om et øjeblik.

Vi runder også et par af ugens nyheder som for eksempel historien om, at Nintendo gerne vil film igen, efter mange år hvor de ellers har holdt sig væk, efter at have brændt nallerne tilbage i 80erne.

Er PS Vita død eller er der nyt på vej?

Spilnyheder - 17. maj. 2015 - kl. 15:16 TV: Dr. Who som Lego-mand i nyt spil

Før sommer tippede vi på hvilke store titler, der blev udskudt, og der var et par af jer, inklusiv vores vært Teemo, der gættede rigtigt.

OneTake lever på grund af jer, der ser med, derfor har vi naturligvis også et par af jeres spørgsmål. Hvilke spil glæder vi os mest til i efteråret? Og hvilke gør DU?

I "Den Røde Kuffert" gemmer sig en lille belønning til udvalgte "soldater" fra #PixelArmy.

Vil du se OneTake med selveste Tony Hawk i hovedrollen? Find det her.

Som altid, del din mening med os og god fornøjelse!

6 kommentarer
Vis kommentarer