TV: Batman – IKKE for børn

OneTake: 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset

Se hele programmet herover artiklen
_______________________________

I denne uges program er der blandt andet nyt om et af de spil, som spilentusiasterne glæder sig rigtig meget til, nemlig 'Batman: Arkham Knight', som ikke er for børn.

Hør hvorfor værterne synes, det er er helt ok, at udviklerne ikke satser på at lave et børnespil.

En anden ting, der er på programmet, er, at det kunne se ud til, at der alligevel ikke bliver en gratis udgave af 'DriveClub', hvilket ellers var blevet meldt ud.

Noget tyder på, at folkene bag 'Gran Theft Auto; Rockstar Games' troller alle andre, der udgiver spil. De har i hvert fald udskudt PC-udgaven af 'GTA V' igen igen…

Er du god til Tetris? Så skulle du måske besøge EM - hvis altså du tør?

Som altid er der også input fra jer, der ser med. I denne uge har spilentusiasterne fået et tip om spil, der måske kunne blive Teemos nye yndlings spil? I en anden kommentar forholder de sig til, at spil til Wii U ofte bliver nedprioriteret.

Blandt nogle af ugens udgivelser finder vi to nye danske spil, en ny episode af 'Resident Evil' og 'Dragon Ball Xenoverse', der har overrasket den ene af værterne.

I Den Røde Kuffert er der noget sødt. Husk, at du kan komme med forslag til indhold i den efterhånden legendariske kuffert.

Mere om Batman, GTA og Dragon Ball på www.pixel.tv

18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere