TV: Nyt PlayStation-spil splitter anmelderne

OneTake: 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset

Der bliver blandt andet diskuteret den lækre Lara Croft i ugens program. (Foto: Pixel.tv)

Se hele programmet herover artiklen

_______________________________

Det nye PlayStation-spil 'The Order: 1886' er for alvor kommet på OneTakes dagsorden, efter det har delt anmelderne verden over.

Der bliver derfor diskuteret, når de to værter vender, hvorfor anmelderne er så uenige om det nye spil.

Derudover er der kommet nye billeder fra Tomb Raider, der blandt andet afslører, at Lara Croft er en af de kvinder, der bliver smukkere med alderen.

Derudover kan det afsløres, at bilspillet mange bilentusiaster venter på, 'Project Cars', er udskudt – igen.

En ny controller, skulle gøre alle de eksisterende controllers overflødige og gøre det muligt, at bruge den på tværs af forskellige platforme.

Det kan desuden fortælles Pixel.tv vil være at finde på Danmarks mest prestigefyldte eSports event; Copenhagen Games. Der bliver løftet lidt for sløret af samarbejdet.

Den Røde Kuffert gemmer også på en lodtrækning. Hvad der er på spil, er en hemmelighed, der kræver at du ser programmet.

Du kan deltage i lodtrækningen ved at dele, på en af de sociale medier, at du har set dette afsnit af OneTake. Tag et billede af din deling og send det til os på: kontakt@pixel.tv - inden torsdag den 26. februar.

For at fordybe dig i nogle af ugens emner, så besøg Pixel.tv.

0 kommentarer
Vis kommentarer