TV: Zombier indtager spilbutikkerne

OneTake-spil: Ugen har budt på to nye zombiespil; et zombiespil, der bliver til film og en zombie-kat! Er det et tilfælde? Få svaret i dennes uges udgave af OneTake, der som altid er 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil

Skal 'Assassin's Creed' til Japan? Og i så fald - hvad kunne omdrejningspunktet være?

Det er blot et ud af mange emner, som spilentusiasterne hos pixeltv kommer ind på i denne uges udgave af OneTake, der også har massevis af zombier på programmet.

Vanen tro bliver der nemlig set nærmere på nye udgivelser, og i ugen, der er gået, er der blandt andet udkommet to spil, der indeholder zombier: 'Dying Light' og 'Exo Zombies'. Begge debatteres.

Spilnyheder TV: John Malkovich smadrer zombier i nyt computerspil

Men zombie-snakken stopper ikke her. I denne uge blev en trailer for 'Dead Rising' - et spil om zombier, der laves til en film - nemlig også offentliggjort. Og så er der naturligvis zombie-katten!? Alt sammen munder ud i en længere snak om, hvorfor zombier er SÅ populære.

I denne uges udgave af OneTake tales der dog også om Danish Game Awards, der løb af stablen i torsdags. Den ene af værterne mener, at showet burde ændre navn til 'spil-publishernes prisfest'. Hør hvorfor og hør om de mange priser, der blev givet væk.

Som altid er der naturligvis ogsp kommentarer fra seerne, korte omtaler af ugens udgivelser og meget meget andet.

Find mere om Grim Fandango, Assassin's Creed og zombiespil på www.pixel.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer