Populær discount-smartphone er nu tilgængelig for alle

Den populære kinesiske OnePlus One-smartphone har tidligere krævet en invitation, hvis man ville have fingrene i den, men det er ikke længere tilfældet

OnePlus One ligner til forveksling en smartphone i den dyre ende af skalaen, men den koster faktisk ikke mere end 2.099 kr. (Foto:Flickr/Peter Slater)
OnePlus One ligner til forveksling en smartphone i den dyre ende af skalaen, men den koster faktisk ikke mere end 2.099 kr. (Foto:Flickr/Peter Slater)

Hvis man vil have fingrene i den nye iPhone 6 eller Samsung Galaxy S6, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Men der findes heldigvis alternativer, hvis man gerne vil have en smartphone, men ikke har råd eller lyst til at bruge flere tusinde kroner på at anskaffe sig en.

Se også: Diskussion om smartphone udløste blodigt slagsmål

En af de bedre af slagsen er den kinesiske OnePlus One-smartphone, der har udmærket sig ved at kunne måle sig med de to førnævnte giganter i forhold til tekniske specifikationer. Hvad der er endnu bedre er, at OnePlus One koster en brøkdel af bøde Samsung Galaxy S6 og den nyeste iPhone.

Tidligere har det kun været personer, der har fået en invitation af virksomheden selv eller af allerede eksisterende ejere af OnePlus One, som har kunne få fingrene i det billige Android-alternativ.

Se også: Twitter kritiseres for at vise Game of Thrones ulovligt

Det krav er senere blevet ændret således, at brugere uden en invitation har haft mulighed for at købe telefonen hver tirsdag. Og nu ændrer smartphone-producenten altså endnu en gang købsbetingelserne.

Super smartphone til 2.099 kr.
Fra mandag den 20. april kan alle og enhver på hvilken som helst af ugens dage nemlig bestille OnePlus One gennem virksomhedens hjemmeside.

Både en 16GB version og en 64GB version er tilgængelig for danske købere, og de koster henholdsvis 2.099 kr. og 2.399 kr. Det svarer til cirka en tredjedel af prisen for den nyeste iPhone eller Samsung Galaxy.

I forhold til tekniske specifikationer får man ikke meget mere for pengene på markedet, end det er tilfældet med OnePlus One. Telefonen er hurtigere end de fleste ældre bærbare computere med dens 3GB RAM, og den har et 13-megapixel kamera bagved og et 5-megapixel kamera foran.

Se også: Sælg dine smartphone-billeder med denne app

Så hvis du står og skal til at købe en ny smartphone, er det måske værd at kigge lidt nærmere på OnePlus One, der desuden forventer at lancere en OnePlus One 2 inden så længe.

Du kan læse mere om telefonen eller bestille en på OnePlus One's danske hjemmeside her.

1 af 2 Bagsiden er af et stofmateriale, der beskytter telefonen, så man ikke bekymre sig om knust glas eller ridser. (Foto: Flickr/Peter Slater)
2 af 2 OnePlus One ligner til forveksling en smartphone i den dyre ende af skalaen, men den koster faktisk ikke mere end 2.099 kr. (Foto:Flickr/Peter Slater)
77 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere