Se alle emojis i real-life versionen

Undrer du dig over, hvordan din smartphones emojis ville se ud i virkeligheden – så se med her

De er brugbare i alle situationer, de er lige ved hånden, og de kan sige meget mere end ord. Er du også fan af emojis og deres uendelige muligheder, når det kommer til kommunikation via smartphones, vil du helt sikkert elske denne video.

Den engelske filmskaber, Daniel McKee, har taget billeder af 817 forskellige, virkelige versioner af emojis, og sat dem sammen til en video. Alle 817 emojis er taget fra hans instagram-feed, og videoen har fået navnet #emojisinthewild.

Emoji–keyboard
Rækker din emoji–interesse til mere end det, vil du måske også blive glad for nyheden om, at det komplette emoji–keybord netop er blevet udviklet.

Programmøren, Tom Scott har, ved hjælp af 14 almindelige tastaturer, sammensat ét stort tastatur, der kun skriver i emojis. Han har efter sigende brugt mere end 1000 klistermærker, til at markere alle emoji–tasterne. Det skriver huffintongpost.co.uk.

Størrelsen af keyboardet taget i betragtning vil tastaturet formentlig ikke slå igennem på markedet. Men skulle du have lyst til alene at skrive i emojis på din computer en dag, er løsningen altså fundet.

1 kommentar
Vis kommentarer