Se Game of Thrones sæson 5 samtidig med USA

Femte sæson af megasucsessen Game of Thrones frigives til streaming samtidig i 170 lande den 12. og 13. april

Ingen grund til at vente! Nu kan du se premieren af de nye Game Of Thrones-afsnit samtidig med amerikanerne. (Foto: HBO)
Ingen grund til at vente! Nu kan du se premieren af de nye Game Of Thrones-afsnit samtidig med amerikanerne. (Foto: HBO)

HBO’s største seriesucces er snart tilbage! Og denne gang, skal du ikke vente på premieren et helt (!) langt døgn mere end amerikanerne.

Femte sæson af den populære HBO-serie får premiere i over 170 lande samtidig med den amerikanske premiere på HBO i USA, som finder sted søndag d. 12. April 21:00 amerikansk østkysttid. Det betyder, at danske seere vil kunne se premieren på HBO Nordic den 13. april kl. 03:00, lokal tid.

I den femte sæson forsøger Jon Snow (Kit Harrington) at opfylde ønskerne hos vogterne af Muren og Stannis Baratheon (Stephen Dillane). Cersei (Lena Headey) forsøger at holde på magten i King’s Landing, Jamie (Nicolai Coster-Waldau) begiver sig ud på en hemmelig mission, og Arya (Maisie Williams) leder efter en ven. Tyrion (Peter Dinklage) får et kald, og Daenerys (Emilia Clarke) indser, at det er en krævende opgave at holde orden i Meeren. To af de nye ansigter, vi får at se, er Jonathan Pryce og Keisha Castle-Hughes. Sæsonen består af ti episoder.

Læs også: Årets dårligste film

Game of Thrones sæson 5 får dansk premiere den 13. april på. 03:00 på HBO Nordic og kl. 21:00 på C More Series HD og C More Play.

Første trailer
D. 30 januar i år frigav HBO den første trailer til sæson 5, som er baseret på fjerde og femte bog i sagaen “A Song of Ice and Fire” af George RR Martin. Til tonerne af David Bowies “Heroes” vi får en spektakulær trailer, som ikke lægger skjul på, at sæson 5 står i Daenerys Targaryens tegn (Emilia Clarke). Som Lord Vary (Conleth Hill) så diskret udtrykker det;

- De syv kongeriger har brug for en hersker, der vil blive elsket af millioner, med en magtfuld hær og det rette familienavn.

Hvortil Tyrion Lannister (Peter Dinklage) sarkistisk svarer;
- Held og lykke med at finde ham!

Vary;
- Hvem sagde ham?

Læs også: Jadotville: Ny film fra Netflix

Læg også mærke til en anden stærk kvinderolle, når Obara Sand (Keisha Castle-Hughes) fra Dorne træder ind på banen med en meget bestemt mine og (helt bogstaveligt) svinger pisken. Norske Kristofer Hivju (Tormud Giant Court), som sluttede fjerde sæson som fange hos vogterne på Muren, er også med i sæson 5.

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere