Sjovere træning med trådløs lyd

Vi giver dig ti bud på baspumpende høretelefoner, der får pulsen op uden besværlige ledninger

Hvis det føles surt at gå i fitnesscenter, er der få lettere måder at få motivationen op på end god musik i ørerne.

Men de hovedtelefoner, du bruger derhjemme eller i bussen, duer ikke til de krævende udfoldelser. Her er der nemlig behov for sports-høretelefoner, som bliver siddende, selv om du bruger kroppen, og som ikke kortslutter, hvis der kommer lidt sved på dem, eller du er nødt til at vaske dem.

Desuden vil du ikke snuble i ledninger eller få hørebøfferne revet ud af ørerne, fordi de hænger fast i fitness-maskinerne.

Her er ti bud på træningsegnede, svedresistente trådløse høretelefoner, du kan sætte i øret, og som kan spille relativt højt uden at lyde dårligt.

Læs testen i sin helhed her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)

 

Beats Powerbeats2 Wireless

Den trådløse version af Beats trænings-høretelefoner er faktisk endnu bedre end versionen med ledning. Kvalitetsfølelsen er bedre, og kontrol/mikrofon er rarere at bruge.

Den bløde bøjle gør dem lettere at tage på og mere behagelige i brug, men de sidder stadig godt. Du får også et godt beskyttende etui og fire forskellige slags silikonepropper.

Problemet er, at hvis du bruger tætsiddende propper, bliver bassen så dominerende, at musikken drukner, så disse er altså kun for basfanatikere.

Pris: 1500 kr.

Læs hele testen af Beats Powerbeats2 Wireless her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Jabra Sport Pulse Wireless

Jabra Sport Pulse Wireless er meget solide, og de sidder både sikkert og behageligt, hvis du tager dig tid til at finde de rigtige silikonepropper og vinger. Her får du ikke rigtig den bastunge, medrivende lyd, som man gerne vil have, når man træner.

Prisen er også temmelig høj, hvilket dog skyldes, at du får mere end med andre høretelefoner. De måler nemlig din puls inde i øret og kan derfor hjælpe dig med at finde det optimale tempo for at få mest muligt ud af træningen. Hvis du ikke allerede har en pulsmåler, er de derfor absolut anbefalelsesværdige.

Pris: 1600 kr.

Læs hele testen af Jabra Sport Pulse Wireless her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Jaybird BlueBuds X

Hvis du synes, det er for dyrt at købe separate trænings-høretelefoner, kan du overveje bare at have et par BlueBuds. Det er de eneste sports-høretelefoner, hvor vi ikke har nogen bemærkninger til lydkvaliteten.

Når du træner med dem, kan du bære dem på to forskellige måder afhængigt af træningsform. Men at få dem til at blive siddende kræver, at du omhyggeligt finder den rigtige kombination af silikonepropper og vinger. Det er dog besværet værd, når du får så meget sjov til træningen.

Pris: 885 kr.

Læs hele testen af Jaybird BlueBuds X her.

 

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)

 

JBL Synchros Reflect BT

Vi kan godt lide, at JBL har tænkt på sikkerheden og sat refleksbånd på Synchros Reflect BT, så du kan ses i mørke samt at du kan sætte dem sammen med magneter, så de ikke falder af mellem træningspassene.

Derfor er det en skam, at pasformen er lidt af et skud i tågen. Hvis ens ører passer til høretelefonerne, er de komfortable, og du bliver belønnet med en slagfast lyd, der er fantastisk til træning. Men hvis de ikke passer, forsvinder bassen nærmest, og de føles ubekvemme.

Prøv dem, før du køber!

Pris: 800 kr.

Læs hele testen af JBL Synchros Reflect BT her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Monster iSport Wireless

Hvis du kan lide Monsters hovedtelefoner og vil have mere af det samme, men uden ledningsrod, så er iSport Wireless tillokkende. De mange bløde silikonepropper og vinger gør, at de er rare at have på, selv om de er pænt store.

Du får den bastunge lyd, og det fungerer fremragende til træning. Men diskanten er lidt skinger, så det kan blive anstrengende at lytte til i længden.

De vil helt sikkert være de rigtige for nogle, men der er lidt for mange indvendinger til en anbefaling herfra.

Pris: 800 kr.

Læs hele testen af Monster iSport Wireless her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Philips ActionFit Airborn

Til prisen er det lykkedes Philips at lave et par høretelefoner, der i teorien virker attraktive. De er supernemme at parre med mobiltelefonen takket være NFC.

Og selv om de virker lidt plasticagtige, kan de tåle en regnbyge. Men i praksis fungerer den mærkelige anordning, der skal holde dem på plads i øret, ikke. De falder let ud, og hvis de endelig sidder, er de ikke særlig behagelige. Desuden forsvinder bassen.

Tilbage til testlaboratoriet, Philips, og gør det rigtigt næste gang!

Pris: 600 kr.

Læs hele testen af Philips ActionFit Airborn her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

Plantronics BackBeat Fit

Den specielle udformning gør BackBeat perfekte for nogle, men uegnede for andre. Hvis du løber, hvor der er trafik, er det godt at kunne høre omgivelserne, og dem, der ikke kan lide propper i øregangene, bliver også glade.

Men hvis du er i fitnesscenter og vil have maksimal bas, så bliver du skuffet, og de kan også forstyrre andre. Der er dog ikke noget galt med selve lydkvaliteten.

Høretelefonerne sidder rigtig godt og er komfortable, men det er et spørgsmål om smag, om man kan lide en bøjle bag øret. Vi er i hvert fald tilfredse.

Pris: 1000 kr.

Læs hele testen af Plantronics BackBeat Fit her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

 

SMS In-Ear Wireless Sport

Hvis du ikke vil have Beats eller Monster, så er 50 Cents høretelefoner vel mindst lige så seje? De ser i hvert fald cool ud med stærke farver og lækre materialer. Desuden er de blandt de mest vandtætte i testen.

Men når man sætter dem i ørerne og starter musikken, begynder man at spekulere på, om man har sat dem forkert i. Den forventede baseksplosion udebliver, og de lyder lidt for pænt til at få pulsen op henne i fitnesscenteret.

Mere overflade end substans, ganske enkelt.

Pris: 1050 kr.

Læs hele testen af SMS In-Ear Wireless Sport her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

 

Sony MDR-AS800BT

Sony har taget to skridt frem og et tilbage med disse høretelefoner. På den ene side er de pæne og velbyggede med rigtig god vandresistens, men på den anden side er de så store, at man ikke så gerne vil ses med dem.

På den ene side har de god lydkvalitet, men på den anden side er det svært at skrue op for lydstyrken.

Det skyldes den usædvanlig irriterende knap på den ene høreprop, som det er meningen, at man skal styre det hele med.

Kan man skrue mere op? Hvem ved – vi gav op.

Pris: 1000 kr.

Læs hele testen af Sony MDR-AS800 BT her.

(Foto: Lyd & Billede)
(Foto: Lyd & Billede)
 

 

Yurbuds Liberty Wireless

I betragtning af, hvor godt JBL’s egne høretelefoner klarer sig i testen, kan vi ikke rigtig se pointen med at opkøbe Yurbuds. De stive bøjler og de utilpasbare silikonesnegle gør det svært at få dem på. Og når de endelig sidder, er de ikke særlig behagelige. Desuden er de store og klodsede.

Det er ganske vist godt at kunne høre omgivende lyd, når du er ude, men det betyder også, at du ikke får ordentlig bas.

Oven i det hele er lydkvaliteten ikke noget særligt, og de er dermed de mindst vellykkede høretelefoner i testen.

Pris: 800 kr.

Læs hele testen af Yurbuds Liberty Wireless her.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere