Skidesmart – app fortæller dig hvornår du skal på toilettet

D Free er en wearable med tilhørende app, som advarer dig om behovet for at finde et toilet hurtigt

Vi kender det alle - nogen gange kommer tingene bare bag på os. D Free forsøger at hjælpe. (Foto: Colourbox)
Vi kender det alle - nogen gange kommer tingene bare bag på os. D Free forsøger at hjælpe. (Foto: Colourbox)

Vi kender alle fornemmelsen – pludselig er der noget, som trykker, og nærmeste toilet trænger til besøg. Men selvom vi måske ikke vil være ved det, så har næsten alle en pinlig historie, hvor man ikke lige nåede toilettet tidsnok. Nogen gange kommer tingene bare bag på os. Men med app'en D Free og den tilhørende wearable kan du i det mindste blive advaret i god tid.

Faktisk er tanken bag D Free meget nobel og rettet mod personer med handicaps. Det kunne eksempelvis være ældre med gangbesvær eller personer i kørestol, som har brug for god tid til at komme til et toilet.

Se også: Bruger du (også) mobilen på wc'et?

Ideen er, at man bærer en form for sender, lidt mindre end et dankort, rundt om maveregionen. Senderen kan så opdage ”aktivitet i dine tarme”, som det så elegant hedder, og via app'en får du så en push-besked, som giver dig et bud på, hvor lang tid du har til at finde et toilet.

D Free senderen. (Foto: D Free)
D Free senderen. (Foto: D Free)

Studerer din toiletvaner
Som en anden Dr. Helmer, som studerer sin afføring i tv-serien 'Riget', følger D Free-app'en dine aktiviteter over tid, og på den måde lærer den mere om dine vaner. Ifølge reklamen skulle det gerne hjælpe til, at ”du ikke længere vil føle dig stresset over uforudsigelige afføring”.

Se også: Drop de dyre fitness wearables

Firmaet bag D Free hedder Triple W og er et opstartsfirma fra San Francisco. Desværre er D Free endnu ikke tilgængelig for offentligheden, men firmaet lancerer snarligt en Indiegogo-kampagne for at rejse penge til at realisere projektet.

Er du nysgerrig, kan du se videoen her.

18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere