Snart bliver badeværelset underholdende og højteknologisk

En personlig skønhedsrobot og et spejl, der udfører sundhedstjek, er bare nogle af de mange ting, fremtidens badeværelse vil byde på

Fremtidens badeværelse bliver højteknologisk og underholdende. (Foto: PR)
Fremtidens badeværelse bliver højteknologisk og underholdende. (Foto: PR)

Smutter du også en tur på badeværelset, når du har brug for fred og ro? Og tager du oven i købet din smartphone eller tablet med derud for rigtigt at nyde tiden for dig selv med noget digital underholdning? Så kan du allerede nu glæde dig til fremtidens badeværelse.

Se også: Guide: Sådan fungerer det nye Snapchat

En tur på toilettet vil i fremtiden byde på både robotter, indbyggede underholdningsystemer og aromatisk airconditioning. Det er i hvert fald, hvad fremtidsforskeren Ian Pearson forudsiger til badeværelsesproducenten bathrooms.com

Se også: Ny dating-app til alle bacon-elskere

Det personlige badeværelse
Om ti år vil badeværelset være langt mere teknologisk end i dag. Ian Pearson forudser, at rummet automatisk vil tilpasse sig på dig og dit humør og ændre både lyd og lys til dig.

– Genkendelsessystemer vil være i stand til at foretage en øjeblikkelig personlig tilpasning af lys og underholdningssystemer for at skabe et mere afslappende eller forfriskende miljø, alt efter hvad du foretrækker, siger fremtidsforskeren.

Se også: Facebook-fup: Nu skal du betale for at være privat  

Dit badeværelsesspejl vil også være en del af teknologiudviklingen, hvor det såkaldte 'smart mirror' vil kunne udføre sundhedstjek og rådgive om både hår og makeup.

Robotter klarer neglelakken og rengøringen
Lidt længere ude i fremtiden vil også robotterne have indtaget dit badeværelse. I 2040 vil du have robotter, der kan klare badeværelsesrengøringen for dig, tilbyder dig massage, et bad og endda give dig neglelak og makeup på.

Til den tid kan du også benytte dig af 3D-udstyr, som eksempelvis videovægge og virtuelle miljøer, så du med et tryk kan skabe dét miljø, du har lyst til at gå i bad i – måske skal dit morgenbad foregå på en eksotisk trope-ø med blid musik, aroma og 3D-palmer?

Se også: To nye Chromecasts klar: Det kan de  

Med 3D-udstyret kan du også fremkalde figurer, så du eksempelvis kan tage et bad med din yndlings kendis eller lægge make up, mens et 3D-dyr står ved din side. Endelig kan par, der eksempelvis ikke bor sammen eller opholder sig langt fra hinanden, dele et bad med hinanden via netværk og 3D-systemet.

11 kommentarer
Vis kommentarer