TV: Dansk jonglør i ultimativ ydmygelse

På fodboldbanen bliver intet værre end en panna, en tunnel. Det er danske Michael Toft ekspert i at lave, og nu skal han være med i 'FIFA Street'

Ups! Mochael Toft har endnu engang sendt kuglen imellem benene på sin modtstander. (Skærmbillede fra video)
Ups! Mochael Toft har endnu engang sendt kuglen imellem benene på sin modtstander. (Skærmbillede fra video)

Er der noget, ikke mange danske fodboldspillere er kendte for, så er det teknikken. Alligevel vil der være flere væsentlige danske bidrag, når fodboldspillet 'FIFA Street' fra Electronic Arts udkommer 16. marts.

Soundtracket kommer blandt andet til at indeholde de danske rappere fra Skåmslåkkar, som også lagde lyd til spillets debuttrailer.ROMMEDAHL OG GRATIS L FULDENDER DGA12ROMMEDAHL OG GRATIS ØL FULDENDER DGA12Og nu kan vi her på ekstrabladet.dk afsløre, at frontfiguren Messi og spillets andre ekvilibrister også får dansk modstand på selve banen - nemlig freestyle-fodboldkunstneren Michael Toft, der betragtes som en af de bedste i verden indenfor sit felt.

Han blev udvalgt til at være med i spillet, da Electronic Arts bad formanden for Freestyle Football Federation om at pege på mulige kandidater.JDENS RV KLAR TIL DDSDRUKJØDENS RØV KLAR TIL DØDSDRUK- Det er lidt specielt, og jeg glæder mig til at se det endelige resultat, siger Michael Toft, der endnu ikke helt er klar over, hvad det egentlig indebærer at være en del af et computerspil.

- Jeg har ikke fået så meget at vide endnu, men jeg tror, at jeg bliver en del af et af holdene i spillet, lyder det fra Michael Toft, som har freestylet siden 2005 - både som boldjonglør, men også i én mod én-fodbold på en meget lille bane, hvor det gælder om at ydmyge sin modstander på den værst tænkelige måde.

- Panna (en tunnel, red.) er den ultimative ydmygelse på banen og tæller også som et mål. Laver du tunnel, er det lig med et 'knock out', forklarer Michael Toft, som også rejser rundt og 'optræder' med at ydmyge sine modstandere på en lille transportabel gadefodboldbane.DGA12: DET BLIVER SGU EN FESTDGA12: DET BLIVER SGU EN FESTOg kan du ikke vente til 'FIFA Street' udkommer med at se Michael Toft i aktion, kan du allerede opleve ham den 9. februar ved Danish Awards 2012.

Her vil han blandt andet optræde på scenen, og forhåbentlig medbringer han den tansportable fodboldbane, så publikum får muligheden for at betale tilbage for nogle af de mange ydmygelser, Michael Toft har leveret.

Du kan købe billetter til DGA12 lige her!

Se et imponerende udpluk af Michael Tofts mange tunneler i tv-klippet øverst!

1 af 3 Du skal nok holde tungen lige i munden, hvis du skal undgå en panna, når du spiller mod Michael Toft.
2 af 3 Messi har fået forsiden, men her stopper gæstfriheden også: Danske Michael Toft er klar til den ultimative ydmygelse af argentineren i 'FIFA Street'. (PR foto)
3 af 3 Ups! Mochael Toft har endnu engang sendt kuglen imellem benene på sin modtstander. (Skærmbillede fra video)
0 kommentarer
Vis kommentarer