Stem på årets bedste computerspil

Otte nominerede, men kun én vinder. Stem på 'Årets spil' her!

Efter at have præsenteret syv DGA12-underkategorier i løbet af de sidste små to uger, bliver der nu endelig åbnet op for afstemningen om 'Årets spil'.

LÆS OGSÅ:

Ankermand Jan Elhøj har allerede puttet en verdensberømt dansk DJ og en skumslukker ned i bowlen med underholdning til Danish Game Awards 2012 - og han er ikke færdig endnu. (Fotos: Skærmbillede fra Jans Tube, foto fra DJ Noize på Facebook, tilfældig skumslukker fundet på Google) DGA DGA12: Det bliver sgu en fest

De nominerede i kategorien 'Årets spil' ved Danish Game Awards 2012 er:

FIFA 12
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3
BATTLEFIELD 3
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM
L.A. NOIRE
UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
FORZA MOTORSPORT 4

Men hvilket spil skal løbe med hæderen som det bedste spil fra 2011 under det storstilede awardshow? Det kan du være med til at bestemme via SMS.

LÆS OGSÅ:

Meget skal gå op i en højere enhed, hvis rampelyset skal ramme en ved Danish Game Awards. (Foto fra DGA11). DGA Sådan findes vinderne ved DGA12

For at deltage skal du sende en SMS til 1218 (koster alm. sms-takst) med teksten 'DGA 2011' efterfulgt af det bogstav, som står ud for det spil, du vil stemme på.

Vil du eksempelvis stemme på 'Uncharted 3: Drake's Deception' skriver du 'DGA 2011 F'. Se de nominerede spil og de enkelte spils koder i grafikken i højre spalte.

Du kan stemme på 'Årets spil' og i de øvrige syv kategorier frem til og med 16. januar. Find alle kategorier her!

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer