Vind en date med Bad Boy Bjerrehuus

DGA10: Hvad siger du til at drikke en røvfuld bajer med Oliver og samtidig indløse et par eksklusive billetter til Danish Game Awards?

Hvis du er rigtig heldig kan det være, du endda kan lokke Bjerrehuus ud på Vegas dansegulv. (Foto: Ekstra Bladet)
Hvis du er rigtig heldig kan det være, du endda kan lokke Bjerrehuus ud på Vegas dansegulv. (Foto: Ekstra Bladet)

Mens der i disse dage arbejdes stenhårdt på at sikre livestream fra 'Danish Game Awards 2010' (som du selvfølgelig så vil kunne se her på ekstrabladet.dk), får du nu muligheden for at vinde dine egne billetter til showet i Lille Vega, som ellers ikke er åben for offentligheden.

Og ikke nok med at du kan vinde billetter! Efter showet får du mulighed for at drikke et par bajer/sodavand med Oliver Bjerrehuus, som vil overrække en af priserne ved DGA.

HUSK OGSÅ AT STEMME PÅ ÅRETS FEDESTE VIDEOSPIL!

Det er Pixel.tv - der sammen med blandt andet Ekstra Bladet er mediepartner ved DGA - som udlover de 3x2 billetter og står for mødet med Bjerrehuus. Pixel-værterne (du kender måske Thomas Bense fra Go'morgen Danmark) vil også selv være til stede sammen med resten af den danske spil-branche.

For at vinde skal du finde tre DGA-logoer på Pixel.tv og indsende en mail til dem med oplysninger om, hvor på siden du fandt dem. Held og lykke!

Se Oliver Bjerrehuus forklare konkurrencen med sine egne ord lige her:

0 kommentarer
Vis kommentarer