Bizart iPhone-spil er snart spillet op

Der er under 50 lag tilbage, før kuben i spillet Curiosity er hakket i stykker - og vinderen er lovet en gave, 'der vil forandre vedkommendes liv'

Molyneux venter med spænding på den 21. maj, hvor det sandsynligvis lykkes én gamer at hakke den sidste kube i stykker. (Foto: Eurogamer.dk)
Molyneux venter med spænding på den 21. maj, hvor det sandsynligvis lykkes én gamer at hakke den sidste kube i stykker. (Foto: Eurogamer.dk)

Spileksperimentet Curiosity nærmer sig den konklusion, der har været undervejs i adskillige måneder med ustandselig hakken og gendannelse af den store kube. Fra folkene bag spillet, 22cans og især designeren Peter Molyneux, forlyder det, at der nu er under 50 lag tilbage af kuben.

Se også: Last of Us slutning lækket online

Holdet holder derfor spillet under skærpet overvågning i den sidste tid, for ifølge interne beregninger bliver det sandsynligvis den 21. maj, at det vil lykkes én gamer at hakke den sidste mini-kube i stykker. Da spillet i sin tid blev vist frem for første gang, var løftet én livsforandrende gave til den, der formåede at tage den sidste stump. Det bliver spændende at se, hvordan denne kulmination spiller af.

Oplysningerne i 'gaven' tilfalder kun den sejrrige gamer, som må gøre med dem, hvad han vil.

3,8 millioner mennesker hakket sig igennem spillet
Siden november har mere end 3,8 millioner mennesker hakket sig igennem hvert enkelt af spillets lag til iPhone og iPad. Som en del af eksperimentet har 22cans gjort det muligt at købe forskellige ekstraprodukter, som eksempelvis genopbyggede kubens lag og gjorde det muligt at ødelægge adskillige kuber ad gangen.

Se også: Nintendo: Vi er åbne for abonnementer på spil

Når ødelæggelsen nærmer sig det inderste lag, vil 22cans registrere hvert enkelt hak med til millisekundet for at sikre sig, at man finder præcis den rigtige gamer. Holdet forventer dog, at folk vil gå amok og lede efter den sidste kube på det store lærred.

I alt er der brudt 6,9 mia. minikuber siden spillet udkom.

Forsøget på at finansiere udviklingen via små mikrotransaktioner har desværre været forgæves. Der er kun omsat for få tusinde pund og der har endnu ikke været et overskud.

0 kommentarer
Vis kommentarer