Ny GTA-klon bliver skrappere

Ubisoft presser på for flere detaljer og højere bygningstæthed i storsatsningen Watch_Dogs

Hackerspillet bliver flottere til PS4. (Foto: Eurogamer)
Hackerspillet bliver flottere til PS4. (Foto: Eurogamer)

Sammenlignet med udgaverne til Playstation 3 og Xbox 360 bliver Watch_Dogs meget flottere til next-gen-konsollerne. Ubisoft Montreal har især forbedret spillets Disrupt-grafikmotor til at drage nytte af Playstation 4.

Se Watch Dogs-videoen her

Det vil afspejle sig i højere bygningstæthed og flere personer på skærmen på samme tid. Umiddelbart vil spillet få samme størrelse og byen være ens i omfang på tværs af platformene, men man får den bedste oplevelse, hvis man køber spillet til de nye konsoller.

Det er spillets senior producer, Dominic Guay, der er med til at hype produktet på Sonys officielle Playstation Blog. Ud over grafikforbedringer vil spillerne også opleve, at Watch_Dogs gør brug af PS4's nye strømlinede og indirekte multiplayerfunktioner.

Frem for at gå ind i multiplayerspil via komplicerede menuer vil det ske mere spontant ved, at man tit render ind i andre spillere og kan deltage i deres missioner.

Eurogamer.dk podcast #27 - det er fordi det er independent

Mange af de samme forbedringer vil også dukke op i pc-versionen, da Ubisoft tidligere har angivet denne som spillets hovedplatform. Xbox og Playstation 4 bygger på x86-hardware, derfor er det meget lettere for udviklerne at bygge hovedspillet op til pc og derefter konvertere det til de andre platforme. Det er et paradigmeskift i forhold til den nuværende konsolgeneration, hvor spillene oftest har været designet til konsollerne og siden er sendt over til pc.

The Legend of Zelda 3DS: Preview

Watch_Dogs udkommer den 22. november til de nuværende konsoller, Xbox 360, Wii U og PS3, og pc. Det vides ikke, om next-gen-udgaverne udkommer i samme omvæltning, eller om der bliver en lille forsinkelse. Det afhænger af, hvornår Ubisoft Montreal har fået fat i udviklerværktøjerne til de nye platforme.

0 kommentarer
Vis kommentarer