Flyvende by i plastik

En entusiast har lavet byen fra Bioshock i plastik

Vi oplever af og til, at der er folk, som er i stand til at bygge nogle helt fantastiske ting i Lego. Vi har tidligere skrevet om vesa Lehtimäki, som laver Lego modeller af scener fra Star Wars, om Minecraft-Lego og om Faster Than Light som Lego.

Se også: Anmeldelse af Sly Cooper: Thieves in Time

Denne gang er det Bioshock Infinite, der er inspirationen af.

Russeren Mister Fedin - eller Fianat som han kalder sig på Flickr - har bygget et hus, som han kalder Skyholm - the Flying City, som tydeligvis er kraftigt inspireret af Bioshock Infinite.

Se også: Mere nyt om PS4

Man kan kun håbe, at Lego vil lade sig inspirere
Der propellerne på siderne af bygningen til at holde den oppe, og det typiske steampunk-lignende udseende som man kender fra Bioshock. Og det er ikke bare en ubrugelig model - det indvendige er også lavet, og man kan se det ved at åbne bygningen.

Efter at have set denne bygning kan man kun håbe, at Lego vil lade sig inspirere, og måske lave en aftale med 2K Games - udgiveren af Bioshock Infinte. Hvem ville ikke gerne have en lille Booker DeWitt og Elizabeth i deres helt egen Columbia?

Bioshock Infinite udkom den 26. marts, og har fået en enormt positiv modtagelse fra langt de fleste sider. I vores anmeldelse af spillet giver vi det 8/10.

Se også: 8-årig brugte 29.000 kr. på iPad-spil

Se også: Spotify vil streame video

Se også: Bioshock: Luftkastellet der blev sprængt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere