Første video af det nye Battlefield 4

EA viser Battlefield 4 frem med en 17 minutter lang trailer

Det næste Battlefield udkommer til efteråret og bruger en spritny Frostbite 3-grafikmotor.
Det næste Battlefield udkommer til efteråret og bruger en spritny Frostbite 3-grafikmotor.

Electronic Arts og DICE har som ventet brugt dagen i dag til at præsentere Battlefield 4, der har været omtalt i det skjulte de sidste mange uger. Afsløringen fandt sted under GDC-konferencen, hvor EA viste indbudte journalister en 17 minutter lang gameplaytrailer frem. Den gav et indblik i grafikken, som bygger på en spritny Frostbite 3-motor, og de nye mekanikker i spillet, som ventes at udkomme til efteråret.

Se videoen af Battlefield 4 HER

- Vi er meget ydmyge og stolte af at præsentere Battlefield 4 for et stort publikum over hele verden. Folk sidder lige nu i San Francisco og Stockholm og ser det nye spil, fortalte Patrick Soderlund fra DICE.

Har relation til Aserbajdsjan
Videotraileren, som siden er sluppet ud på YouTube og findes nedenfor, er døbt 'Fishing in Baku' med hentydning til, at en del af Battlefield 4 vil have relation til Aserbajdsjan. Traileren viste en række amerikanske diplomater, der skulle eskorteres ud af Shanghai og hjem til amerikansk jord.

Se også: Grand Theft Auto 5 bliver vist frem i nye screenshots

Om de overordnede linjer i tilgangen til Battlefield 4 fortalte Electronic Arts, at vi vil se markant større områder og bedre mulighed for at give individuelle holdmedlemmer ordrer. Der vil også blive lagt vægt på relationer til andre gamere, som du kan sammenligne dig og konkurrere med gennem nye funktioner.

Flere nyheder i de kommende måneder
Sammen med DICE lovede holdet mange flere nyheder om spillet i de kommende måneder, for der er trods alt et stykke tid til den planlagte efterårsudgivelse. Den præcise dato eller sågar udgivelsesmåned var ikke med i dagens offentliggørelse, men til gengæld blev forudbestillingskampagnerne skitseret.

Se også: Vi giver gratis Steamkoder væk til Arma3

Du kan forudbestille to udgaver af spillet, hhv. en standard og en Digital Deluxe-udgave. Den første giver dig adgang til en gratis Premium-udvidelsespakke uanset om du køber det til pc, PS3 eller Xbox 360. Sidstnævnte fås på EA's Origin-tjeneste og indeholder visse in-game items, som kun fås digitalt. Hvis du forudbestiller den, er du i øvrigt sikker på at komme med til Battlefield 4's multiplayerbeta.

Battlefield 4 kommer hovedsageligt til pc, Xbox 360 og PS3, men det er også på vej til next-gen-konsollerne.

Se også: 8-årig brugte 29.000 kr. på iPad-spil

Se også: Spotify vil streame video

Se også: Bioshock: Luftkastellet der blev sprængt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere