Pokemon Snap som dyster actionfilm

YouTuber'en GrittyReboots tager fat på Nintendo 64-klassikeren fra 1999

Løb! Diglett kommer.
Løb! Diglett kommer.

Man kan umiddelbart komme i tanke om mange spil, der ville egne sig godt som en mere dyster film. Spil som Halo, Uncharted, Half-life - og endda spil som World of Warcraft kunne tilpasses ret godt til det.

Men Pokemon Snap er ikke just en af de første til at springe i tankerne. For dem af jer, som ikke kender spillet: Pokemon Snap er et Nintendo 64 spil fra 1999, som går ud på at tage billeder af Pokemon. Siden da er spillet udkommet til Wii Virtual Console.

Se også: Battlefield 4 kommer til efteråret

På trods af det lidt obskure plot har YouTube gruppen GrittyReboots valgt at gribe det an - og med stor succes. De har lavet en trailer til en potentiel Pokemon Snap-film.

Hovedpersonen ankommer til en ø, hvorpå der bor disse mystiske væsner kaldet Pokemon, som han skal hjælpe en Professor med at studere og dokumentere.

Men selvfølgeligt er alting ikke, som man forventer. Professoren lægger djævelske planer, og der er flere farer involveret i at fotografere Pokemon, end man lige skulle forvente.

Se også: EVE bliver udvidet til juni med Odyssey

Som så ofte med denne slags film er der nogle rigtige fede special effekts - måske med en enkelt knap så overbevisende Charizard undervejs.

Videoen er tydeligvis inspireret af Jurassic Park - selv det ikoniske klip med rystelserne i glasset har de brugt - men det fungerer rigtigt godt.

Se det for dig selv i denne video

Se også: 8-årig brugte 29.000 kr. på iPad-spil

Se også: Spotify vil streame video

Se også: Bioshock: Luftkastellet der blev sprængt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere