Spil rollespil i Microsoft Excel

Arena.Xlsm er lavet af Cary Walkin og leverer en noget anderledes Excel oplevelse

Spillet til revisorer eller til den arbejdssky gamer.
Spillet til revisorer eller til den arbejdssky gamer.

Hvad får man, hvis man tager en studerende med en forkærlighed for regneark, finans og forretning, og kombinerer det med en livslang kærlighed til computerspil?

Svaret er slet ikke så svært - man får et turbaseret rollespil - som både er lavet og skal spilles i Microsoft Excel. Pludselig er gaming på arbejdspladsen ikke så svært mere - åbn et regneark og nyd noget oldschool rollespil uden at chefen fatter mistanke.

Se galleri af billeder af Excel-spillet HER

Spillet hedder Arena.Xlsm. Det er lavet af Cary Walkin, som har lavet det, imens han studerer sin kandidatgrad i Business Administration i Toronto, Canada.

Arena.Xlsm har - ifølge Cary Walkins hjemmeside - en følelsesladet historie med fire forskellige slutninger, otte boss fjender og fire forprogrammerede områder. Det meste af spillet genereres dog undervejs, og der er mere end 1000 forskellige kombinationer af items, 2000 mulige fjender og et uendeligt antal områder at spille i. Der er 31 spells og 15 unikke items som tabes af specifikke fjender.

Se også: Nyt Mass Effect på vej

Du kan downloade Arena.Xlsm fra Walkins hjemmeside, hvor man også kan finde noget hjælp til at komme i gang med at spille.

Du kan se billeder fra spillet nedenfor. Det kan spilles i Microsoft Excel 2007 og nyere udgaver - men det virker desværre ikke i Microsoft Excel til Mac.

Se også: Krigsspil: Warszawa-Pagten mod NATO

Se også: Titan - det nye monster-grafikkort til din PC

Se også: Mere japansk monster-galskab

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere