Mørk fremtid for computerspil

Spoof video på hvem eller hvad der bærer skylden for manglen af originalitet i computerspil

Her kommer Call of Duty: Gun Shooter til Xbox 370 ...
Her kommer Call of Duty: Gun Shooter til Xbox 370 ...

Der er mange, der frygter, at computerspil går en mørk fremtid i møde. En fremtid hvor spil er gennemsyret af reklamer og mikrotransaktioner, en fremtid hvor der ikke længere laves originale spil men hvor der kun kommer fortsættelser på eksisterende serier.

En fremtid hvor brugte spil ikke kan sælges videre.

Se videoen om spillenes mørke fremtid HER

Det er temaet for den følgende YouTube film lavet af RoccoB64. Videoen er en parodi på filmen Looper. Plottet er som følger:

30 år ude i fremtiden bliver det muligt at rejse i tid. Men om 30 år er der også kun dårlige spil, som alle følger den samme kedelige formel.

Sendes tilbage i tiden for at blive udslettet
Derfor bliver de dårlige spil - når singleplayer delen er overstået, og man ikke gider betale for multiplayer - sendt tilbage i tiden for at blive udslettet.

Smugkig på det nye Skyrim online spil HER

Men da Medal of Honor: Warfighter pludseligt dukker op, fatter hovedpersonen mistanke. Det er jo et spil fra 2012. I 2044 er der åbentbart lavet en genudgivelse af Warfighter - men med mange flere reklamer end man ser nu om dage. Resten af handlingen vil vi ikke ødelægge for jer, i kan se det i filmen nedenfor.

Om deres kritik af Medal of Honor: Warfighter er helt fortjent vil vi lade jer om at vurdere, men det endelige budskab er nu meget godt - det er os som forbrugere, der bestemmer hvilke spil, som får succes, det er os, der kan påvirke, hvilke slags spil, som skal præge fremtiden, ved at bestemme hvilke der skal have succes nu.

Se også: Krigsspil: Warszawa-Pagten mod NATO

Se også: Titan - det nye monster-grafikkort til din PC

Se også: Mere japansk monster-galskab

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere