Nyt til Civilization-serien

Ny Civilization 5-udvidelse kommer til at hedde Brave New World

Diplomatiet og kulturen får en omvæltning i den nye udvidelsespakke, der kommer til sommer til både pc og Mac.
Diplomatiet og kulturen får en omvæltning i den nye udvidelsespakke, der kommer til sommer til både pc og Mac.

Sid Meier er ikke færdig med Civiliation 5 her tre år efter spillets oprindelige udgivelse. Sammen med 2K Games har Firaxis offentliggjort planer om en ny udvidelse til strategispillet, der får titlen Brave New World og udkommer til pc og Mac i løbet af sommerferien.

Udvidelsespakken byder grundlæggende set på mere holdbarhed og nye tilføjelser til det eksisterende spils gameplaymekanikker.

Læs anmeldelsen af Civilization V HER

Først og fremmest tilføjer pakken ni nye civilisationer, der hver især får unikke enheder og ledere. En runde Civ kan efter pakken er installeret vindes med en ny victory condition, Culture Victory, hvis du bliver den første civilisation i runden til at dominere alle andre nationers kultur i deres egne lande. Til at opnå mere kultur kan du bruge de historiske personer til at bygge Masterpieces.

Mulighed for effektive sanktioner
Diplomatisystemerne styrkes også med en ny World Congress-funktion, hvor du kan vedtage sanktioner mod andre lande på måder, som vil ændre magtbalancerne radikalt.

Vejen til en Diplomatic Victory bliver også en smule anderledes, men det er Firaxis ikke parate til at vise frem på nuværende tidspunkt.

Læs anmeldelsen af Civ V: Gods & Kings HER

Endelig får Brave New World to nye scenarier, War Between States og Scramble For Africa, hvor du hhv. spiller Den Amerikanske Borgerkrig og koloniseringen af Afrika i slutningen af 1800-tallet.

Sidste år udkom den første udvidelsespakke til Civilization V, Gods and Kings, i slutningen af juni måned.

Det er ikke beskrevet, hvorfor Sid Meier har døbt udvidelsen det samme som Aldous Huxleys dystopiske roman fra 1930'erne.

Læs også: Spillet du bliver glad i låget af

Læs også: Gamere i chok: Sex-minispil fjernet

Læs også: Roccat Kone Pure - Hardwareanmeldelse

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere