Spil: Farvel til sne og kulde i Skyrim

Ny mod til Skyrim laver verdenen fuldstændig om

Sådan ser Skyrims regnskov ud.
Sådan ser Skyrims regnskov ud.

Efterhånden som vi nærmer os foråret kan det godt være lidt trist at sidde og spille Skyrim - der er jo sne og kulde over det hele!

Men det kan der heldigvis rådes bod på. Soolie har lavet et mod til Skyrim som erstatter det kolde vejr og omgivelserne med sol, varme, jungler, ørken, strande, bambus skove, vulkaner og andre tropiske elementer.

Dyrene er også blevet ændret til at passe omgivelserne. Du kan fx møde Pandaer i stedet for bjørne; sæler i stedet for de såkaldte Horkers; raptorer i stedet for ulve; tigre i stedet for sabeltigre og aber i stedet for trolde.

Vind det nye Starcraft Heart of Swarm HER

Mos i stedet for is
Udover vejr og terræn er der også ændret på bygningerne, så de ikke har den nordiske stil mere, og grotter der før var fyldt med is er ny i stedet dækket af mos. Vandet ser anderledes ud, og selv rustninger har nu leopard pels i stedet for det de havde før.

Det skal nævnes at Tropical Skyrim Mod kræver mere af din computer end det helt almindelige Skyrim, men ifølge Tropical Skyrim Mod siden på NexusMods kan man pille ved indstillingerne så man ikke bliver påvirket helt så meget.

Se Tropical Skyrim Mod i denne video HER

Se også: Øen med de villige piger

Se også: Anmeldelse: Assassin's Creed 3 - The Tyranny of King Washington

Se også: Nintendo: Wii U-software bliver hurtigere til sommer

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere