I seng med Prinsesse Peach

En lummer franskmand giver endelig Mario hvad han fortjener

Den mindre kendte side af stjernerne fra Street Fighter.
Den mindre kendte side af stjernerne fra Street Fighter.

Hvad sker der efter Mario eller Link har reddet prinsessen? Hvad bliver der af Luigi - og hvor god er Lara Croft egentligt i kanen?

Vi bruger så lang tid på at rende rundt og redde prinsessen - men hvad er belønningen? Oftest er hun i et andet slot, og når man endeligt finder hende er der et sølle kys på kinden. I den følgende film får heltene den belønning de fortjener. Det betyder dog ikke at det går helt som man kunne forvente.

Se de kendtes WOW figurer HER

Udover de oplagte - Mario, Link og Croft - får du også mulighed for at se hvad der sker i soveværelset hos Solid Snake, The Sims, Worms, Pokemon og Tetris for bare at nævne nogle af dem.

Videoen er lavet af den franske YouTube bruger GoldenMoustacheVideo, så det hele er på fransk. Der er dog heldigvis mulighed for at sætte undertekster på så man kan følge med i hvad der sker.

Se videoen med prinsessen og Mario i soveværelset HER

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere