Lara Croft nøgen på 12 timer

Lummer Tomb Raider-patch klar på rekordtid

Det er dumt, så dumt, men ikke desto mindre ekstremt populært.
Det er dumt, så dumt, men ikke desto mindre ekstremt populært.

Der står hun uden en trævl på kroppen, som elektronerne i computerens kredsløb har skabt hende.

21-årige Lara Croft fra computerspilserien Tomb Raider må nok engang sande, at det hører med til jobbet som virtuel heltinde at blive afklædt af opstemte fans, for hvem de benhårde overlevelsesspil ikke er komplette uden en (delvist) nøgen hovedperson.

Se også: Mojang vil have Minecraft til Playstation

Og der er tilsyneladende mange af dem, i hvert fald at dømme ud fra hastigheden, hvormed nøgenudgaverne skabes. Således skulle der gå mindre end 12 timer i kølvandet på udgivelsen af det seneste Tomb Raider-spil i tirsdags, før en nøgenversion lå klar til download.

Det var en bruger på det tyske fanfællesskab NudeCreator, der kom først til fadet, dette med flere forskellige versioner af mere eller mindre afslørende karakter.

Se også: Thief 4 er på vej i år 2014

Foruden det-bare-ingenting-udgaven fås en gennemsigtig top- eller iturevne bukser-model, for som vedkommende udtrykker det ' ... med alle de strabadser, hun udsættes for, giver det da kun mening, at hendes tøj slides i stykker.'

Den kommentar lader vi lige stå et øjeblik ...

Netop Tomb Raider-serien har en særlig historik, hvad angår nøgenudgaver, der kan dateres hele vejen tilbage til sin oprindelse i midten af halvfemserne. Som en af de første kvindelige spilikoner blev Lara Croft genstand for mange perverterede drengefantasier, og den beskæftigelse ser altså ud til at være fulgt med ind i det nye årtusinde.

Ak, nogle ting ændrer sig åbenbart aldrig.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere