Raimi: Dårlig ledelse ødelagde WoW-filmen

Blizzard kunne ikke håndtere produktionen af World of Warcraft-filmen, mener Sam Raimi

Han var oprindeligt udset til at instruere World of Warcraft-filmen. Nu anklager han Blizzard for at have sjusket med projektet.
Han var oprindeligt udset til at instruere World of Warcraft-filmen. Nu anklager han Blizzard for at have sjusket med projektet.

Filminstruktøren Sam Raimi oplevede det ikke som en dans på roser, da han arbejdede sammen med Blizzard om at udvikle og instruere en filmatisering af World of Warcraft. Tværtimod anklager han i et nyt interview Blizzard for at sjuske med projektet og for ikke at dele samme ambitionsniveau som ham. Det fik det resultat, at Raimi forlod projektet og overdrog det til den nye instruktør, Duncan Jones.

Udtalelserne fra Raimi bliver bragt i seneste nummer af Vulture.

Første problem var, at Blizzards manuskript var så problemfyldt, at Raimi gik sammen med en kollega om at forfatte deres eget. De brugte ni måneder på at færdiggøre et første udkast, som blev afvist af Blizzard uden at det specifikt blev gjort klart, hvad der var i vejen med historien.

Se også: Company of Heroes 2 ramt af forsinkelse

- Det hele startede med, at jeg fik en forespørgsel fra Blizzard om at lave filmen. Det ville jeg gerne, for jeg elsker World of Warcraft og jeg troede på projektet. Jeg læste så manuskriptet, som nogle af Blizzards udviklere havde skrevet, men det fungerede ikke for mig. Jeg foreslog så, at jeg ville gå sammen med Robert om at skrive et nyt manuskript.

- Men da Robert blev færdig med manuskriptet, opdagede vi, at Blizzard faktisk have vetoret på hele projektet. De havde en række indvendinger mod vores manuskript, som i bund og grund bestod af, at de ikke kunne godkende plottet og hellere ville gå i en anden retning. Efter ni måneders arbejde skulle vi altså starte forfra.

Se de kendtes WOW figurer HER

- Robert begyndte forfra, men Blizzard blev utålmodig, og så stoppede det. Jeg mener ærligt talt, at de ledte produktionen helt forkert, og de kommunikerede meget dårligt med os. Hvorfor ville de ikke fortælle, at de ikke syntes om det?

Til gengæld er der ikke noget ondt blod mellem Saim Raimi og Duncan Jones, der i stedet er udset til at instruere World of Warcraft-filmen. Raimi var godt tilfreds med filmen Moon, og han er overbevist om, at han vil få noget godt ud af WoW-universet.

Raimi gik oprindeligt ind i World of Warcraft-projektet i juli 2009. Siden afskeden med Blizzard har Raimi netop haft premiere på Oz.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere