Flere sportspil fra EA

Ja, du læste rigtigt, men spørgsmålet er om det bliver basketball eller baseball

Electronic Arts planlægger en udvidelse af sit sportsspilskatalog, men de vil ikke sætte navn på hvilke sportsgrene, det drejer sig om.
Electronic Arts planlægger en udvidelse af sit sportsspilskatalog, men de vil ikke sætte navn på hvilke sportsgrene, det drejer sig om.

Electronic Arts' vanlige guldkalve inden for sportsspilsgenren, Madden, NHL og FIFA, får i fremtiden selskab af flere populære sportsgrene. Udgiveren er dog ikke parat til at sætte konkrete navne på de planlagte titler, ud over, at der kommer et gensyn med basketball i form af et nyt NBA Live.

Se de kendtes WOW figurer HER

Løftet kommer fra Blake Jorgensen, der er chief financial officer for EA. Udtalelserne kom på bordet til et investormøde, som Polygon har overhørt.

- For os ligger de store penge stadig i FIFA, Battlefield og sportstitlerne Madden, NCAA og NHL. Vi tilføjer snart NBA og en række nye sportsserier.

Den løse betegnelse 'NBA' dækker over, at Electronic Arts arbejdede på rebootet NBA Live 2013 så sent som september sidste år, hvor spillet blev droppet grundet manglende fremgang. Jorgensen uddyber i dagens udtalelser, at serien ikke er endegyldigt droppet, men at udviklerne fra Tiburon enten skal ruske op i sig selv eller overdrage spillet til andre.

Se også: Preview af Assassins Creed 4

De øvrige sportsgrene kan vi kun gisne om, men dømt ud fra 2K Games' stime med skuffende baseballspil, som ellers burde være superindbringende i USA, kan det være et emne for EA at lægge billet ind på. Det ville passe fint med de nuværende Ultimate Team-funktioner i spil som Madden og FIFA.

Electronic Arts købte desuden UFC-licensen af THQ sidste sommer, hvor vi stadig mangler at se det første produkt af dette partnerskab. Derudover er det længe siden EA sidst udgav et Fight Night og et Grand Slam Tennis.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere