Marvels anti-helt får sit eget spil

En smart-ass af en anden verden kommenterer på sin egen trailer

Marvels selvproklamerede anti-helt får sit helt eget computerspil i løbet af sommeren.
Marvels selvproklamerede anti-helt får sit helt eget computerspil i løbet af sommeren.

Marvels selvproklamerede anti-helt får sit helt eget computerspil i løbet af sommeren.

For dem af jer der ikke kender ham, får i lige en super kort baggrundshistorie: Deadpool er en del af Weapon X programmet - de samme der stod bag Wovlerines adamantium infusion - i Marvel universet. Han har regenerative evner der kan måle sig med Wovlerine, men er lettere sindsyg. Desuden er han i høj grad kendt for at bryde den 4. væg i sine tegneserier. Han er en lejesoldat.

Se også: Company of Heroes 2 ramt af forsinkelse

Men hvad kan vi forvente af spillet? Hvis man forestiller sig en blanding af Duke Nukem og Wolverine Origins spillet er man nok ikke helt galt på den: masser af store våben at skyde med, mulighed for at kæmpe med sine sværd og evnen til at regenerere imens man kæmper.

Problemet er bare, at vi risikerer at få det samme problem som der var i Duke Nukem - at det simpelthen bliver for plat.

Se også: NFC integration har høj prioritet for Nintendo

Noget af det allerførste der bliver sagt i traileren nærmer sig bunden af plat humor:

Marvel hyrede de bedste animatører til at lave en sygt dyr trailer til mit spil. Men vi tog alle pengene og lavede den selv!

Derefter følger en række klip som Deadpool kommenterer på undervejs. Og der er selvfølgeligt halvnøgne damer, masser af platte jokes - ikke mindst da Deadpool henviser til Cables 'man bazookas' - og massere af eksplosioner.

Det bliver spændende at se om de formår at fange det der gør Deadpool tegneserierne spændende - nemlig hans ambivalente forhold til om han er en helt eller en skurk. Under alle omstændigheder er traileren da meget underholdende, og hvis man er fan af Deadpool skal man da helt klart prøve spillet når det engang kommer ud.

Se Deadpool videoen HER

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere