Electronic Arts arbejder på Virtual Reality

EA arbejder på Virtual Reality til Frostbite 2 spil

Der er adskillige spil under udvikling som kunne være super fede med Oculus Rift.
Der er adskillige spil under udvikling som kunne være super fede med Oculus Rift.

Electronic Arts er i gang med at undersøge muligheden for at få Frostbite 2 - spilmotoren bag spil som Battlefield 4 og Dragon Age 3 - til at virke med Virtual Reality headsettet Oculus Rift.

Efter et medlem af MTBS3D forummet opdagede at EA søgte en til at arbejde med VR teknologi - især Oculus Rift - bekræftede EA deres planer om at undersøge hvorvidt Oculus Rift kunne bruges med Frostbite spilmotoren.

Se video af virtual reality til 2013 gaming HER

- Jeg er meget spændt på at se hvordan Oculus Rift virker med Frostbite, fortalte Frank Vitz, der er chef for Frostbite Creative Team hos DICE.

- Der er adskillige spil under udvikling som kunne være super fede med Oculus Rift.

Skal virke godt
- Det kunne være super fedt. BF3 virker fedt i 3D og vores nuværende version af spilmotoren har stadigvæk understøttelsen til det. Jeg får en af de første Rift-udviklere til marts. Vi har en stor intern gruppe som er meget ivrige efter at arbejde med den ... Vi har bestilt mindst 4 par Oculus Rift.

Du kan få 2 spil gratis hver dag HER

I stedet for at EA tvinger alle deres afdelinger til at få Oculus Rift til at virke på en bestemt måde, får alle hold selv ansvar for at få deres spil til at virke med Oculus Rift, fortæller Vitz. Det drejer sig ikke om bare at få det til at virke - det skal virke godt.

Der bliver ikke lovet noget, men Vitz siger at den grundlæggende implementation skulle være 'nogenlunde ligefrem,' så vi krydser fingre.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere