Nyt fra Football Manager

Med en ny patch er listerne korrekte per januar 2013

Beckham i Paris og Balotelli i Milano ...
Beckham i Paris og Balotelli i Milano ...

Det er heldigvis slut med principperne fra de grå, gamle 00'ere, hvor man måtte vente på et nyt Championship Manager år for år for at få opdaterede holdlister, med mindre man ville nørkle med dem i en ekstern editor. Sidste års Football Manager 2013 bliver i sin næste patch opdateret med friske holdlister per januar 2013, hvor transfervinduet lukkede.

Se anmeldelsen af Football Manager HER

Det skriver Sports Interactive i en lang gennemgang af alle tilføjelserne, der kommer i patch 13.3.0. Du kan læse mere i udviklerens patch-noter. Ifølge SI er oplysningerne korrekte per ultimo januar, og derfor kan der være sket mindre ting i februar, som ikke indgår i opdateringen.

David Beckham er med
Alle de store spillerrokeringer er dog med. Eksempelvis er David Beckham nu at finde i Paris Saint-Germain og Balotelli i AC Milan. De nye holdlister vil ikke præge dine eksisterende save-games, for de indgår kun i nye spil, der opstartes efter at den nye patch er installeret.

Du kan få 2 spil gratis hver dag HER

Oplysningerne fungerer dog både i storebror- og lillebrorudgaverne af Football Manager 2013.

Set med danske øjne bliver der ikke lavet om på spillets fortolkning af Superligaen, fraset, at danske skatteregler nu bliver fuldt opdateret. Skattesatsen på 26 procent for udenlandske 'specialister' indgår nu i spillets kode.

Flere spilnyheder fra Eurogamer.dk:

Se også: Fransk gamertøs deler tæsk ud i blindeSe også: Færre spil til PS4 og Xbox 720Se også: Call of Duty i levende liveSe også: Eksklusiv video: Assassins Creed 4 - Black FlagSe også: Spil: Tastatur til absolutte nørderSe også: Spilanmeldelse: Sci-fi eventyr i Dead Space 3Se også: Spilanmeldelse: Guns of Icarus

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen