Se de dårligste computerspil-film nogensinde

Wreck-it Ralph gør det godt - men andre film er knap så gode...se nogle af de værste eksempler her

Yes! De kan godt lide vores film!
Yes! De kan godt lide vores film!

I lyset af udgivelsen af Wreck-it Ralph er det værd at tage et kig på et par film baseret på spil. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at de langt fra alle er gode, og derfor kommer her en liste med nogle af de dårligste - så kan du selv bestemme, om du vil undgå dem, eller se dem bare for at kunne grine af dem.

Muterede mennesker gensplejset med aliens
Filmen er baseret på id Studios spil fra 1993, hvor du tager rollen som en soldat, der bliver udstationeret på Mars og bliver angrebet af dæmoner. Men denne handling synes folkene bag filmen åbenbart ikke var god nok - i stedet for dæmoner fra helvede, får vi derfor muterede mennesker gensplejset med aliens.

Og så er der scenen, hvor man ser det fra hovedpersonens synsvinkel. På den ene side er det noget af det bedste i filmen - det er helt klart en hyldest til spillet Doom, som det er baseret på - men på den anden side er det så søgt at proppe det ind i filmen, at man krummer tæer og glæder sig til det slutter.

Det største problem med filmen er, at de har kaldt den Doom - som en generisk actionfilm ville den måske virke ok, men når den skal forestille at være filmatiseringen af et elsket spil, så lever den bare ikke op til navnet.

Se scenen her

Christopher Lambert spiller Raiden
Det virker umiddelbart underligt at forsøge at lave et kampspil om til en film - og for Mortal Kombat var det heller ikke just nogen succes.

Filmen er ringe på så mange punkter, at den næsten er sjov. Skuespillerne overspiller deres karakterer så meget, at man ikke kan tage dem seriøst. Johnny Cage - som gerne vil tages seriøst som kampsportsekspert af medierne, men som ikke kan klare sig gennem fem minutter uden at komme med en plat kommentar.

Og Sonya - den typiske cliché: Jeg har ikke brug for mænd, jeg kan klare mig selv, jeg er bedre end alle, derfor hader jeg alle. Alligevel skal hun reddes fra Shang Tsung.

Derudover spiller Christopher Lambert Raiden. Sidst men ikke mindst er der Johnny Cages kamp med Goro. Da han går i spagat for at slå Goro i nødderne, er man ikke længere i tvivl - filmen er helt til grin.

Man kunne håbe, at folkene bag nedenstående trailer får lov til at lave det til en ordentlig spillefilm - det er i hvert fald en Mortal Kombat-film, vi med glæde ville se.

Se Mortal Combat traileren her

Platte scener
Når vi taler om sølle filmatiseringer af spil, er der en hel gruppe af film, som skal nævnes. I denne gruppe er der film, som Alone In the Dark, BloodRayne og Postal. Vi taler her om film af Uwe Boll. Uwe Boll står bag House of the Dead, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Far Cry og de tre nævnt ovenfor - og der er ikke én af disse film der har været en succes.

Den største fejl, Uwe Boll laver med alle sine film, er at ændre for meget i handlingen. Ligesom i Doom afviger han gerne for den fundamentale historie i spillet, hvis det passer ham, og det er noget, som man som gamer hurtigt bider sig fast i og bliver irriteret over.

her er tale om platte scener som denne fra Postal film. Det er da sjovt nok - hvis det altså var en scene fra Spy Kids (selvfølgeligt uden de nøgne damer).

Se hvor sølle Uwe Bolls film er her

Til sidst er der én film som skal nævnes i denne sammenhæng: Super Mario Bros.

I har forhåbentligt set den. Hvis ikke så gør det. Ja, den er plat. Effekterne er elendige. Konceptet er fjollet.

Men i sidste ende er det Mario. Filmen kan være nok så dårlig, men det er svært ikke at sidde med et spil på læben når man ser den.

Prøv selv at se traileren - det er ikke for sjov at den film tilnærmelsesvist har kultstatus.

Se også: Den elendigste af de elendige

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere