Nyt Battlefield-spil vist frem bag lukkede døre

Det var en udvalgt skare, der fik lov at se DICE's næste satsning - men nogen kom til at tale over sig

DICE har vist Battlefield 4 frem til større butikskæder.
DICE har vist Battlefield 4 frem til større butikskæder.

DICE er nået så langt med udviklingen af Battlefield 4, at de i disse dage viser det næste skydespil frem bag lukkede døre til branchens største spillere. Chefen for en af dem, butikskæden GameStop, har talt over sig og afsløret fremvisningen på sin Twitter-profil.

Se også: PS4 afsløringen skridt for skridt

- Jeg så Battlefield 4 i dag, og jeg kan kun sige WOW! Tak til EA for smugkigget. Glæder mig til alle kan se det, skriver Paul Raines, der er øverste chef for GameStop.

Han kommer dog ikke ind på, om det kun var en fremvisning til forretnings- og branchefolk, eller om der også indgik spilpresse, som snart kan fortælle mere til alle vi håbefulde gamere. Electronic Arts har før udtalt, at vi ville se det første glimt af det næste Battlefield-spil i løbet af dette kalenderkvartal.

Se også: Er du også angst for Starcraft online?

En officiel betatest af Battlefield 4 ventes i løbet af efteråret, hvor der i første omgang er sikker adgang til folk, der forudbestilte Medal of Honor: Warfighter. Det får spilhjemmesiden GameStop til at spekulere i, at den færdige udgave udkommer i begyndelsen af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere