Slagene fra anden verdenskrig på vej til PC

Nogle af de mest bitre kampe under anden verdenskrig kommer nu til din PC

Der er en fejl i dette billede ... ja, den brændende Tiger tank. Det er jo totalt urealistisk.
Der er en fejl i dette billede ... ja, den brændende Tiger tank. Det er jo totalt urealistisk.

Næste kapitel i Battlefront's Combat Mission serie er i støbeskeen. Denne gang kommer serien lidt højere op i støvlelandet. Vi skal en tur til Salerno, Anzio og Monte Cassino - stednavne der, hvis man kender lidt til 2. Verdenskrig, rimer på det ene massive allierede nederlag efter det andet.

Se hvad Combat Mission handler om her

For at kunne genskabe kampene om Italien (udvidelsen kommer iøvrigt til at hedde Combat Mission Fortress Italy - GUSTAV LINE), kommer der snevejr, forår, efterår, sommer og englændere, canadiere og polakker samt alt deres respektive udstyr.

Fra vores lidt Værnemagt-centriske synspunkt er den vigtigste tilføjelse de tyske Fallschirmjäger (faldskærmsoldater), og det er klart nok for en stor dels vedkommende på grund af 6 FJ-regimentets legendariske forsvar af Monte Cassino

Monte Cassino var del af Gustav-linien, og selvom tyskerne til sidst trak sig tilbage fra den, knækkede fem allierede korps halsen på angrebet. Monte Cassino, der ikke blev taget, før tyskerne frivilligt trak sig ud, var det bitreste slag, de allierede var involveret i under krigen. Nu kan man i Combat Mission genskabe hele slaget og mange andre operationer fra Italien.

Se flere billeder af Gustav Line her

De britiske enheder kan du selv læse dig til her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere