Din computer er meget stærkere end PS4

De grafiske kræfter i en pc vil til enhver tid overgå next-gen konsollerne

Du får ikke samme grafiske detaljer på de næste konsoller som til tidens dyreste gamer-pc'er, siger Cevat Yerli.
Du får ikke samme grafiske detaljer på de næste konsoller som til tidens dyreste gamer-pc'er, siger Cevat Yerli.

De fleste pc-gamere får snart sved på panden, når de forsøger at køre Crysis 3 med 1080p-opløsning og alle grafiske herligheder sat til. Men hvis det lykkes, kan de prale af at have en maskine, der kan levere bedre grafik end selv den kommende konsolgeneration i form af Xbox 720 og Playstation 4.

Det mener Crytek-chefen Cevat Yerli, der står bag Crysis 3 og derfor ved, hvad både pc- og konsolteknologi kan i øjeblikket.

Se også: PS4-afsløring: Kom og vær med d. 20. februar

- Uden at jeg kan bryde mange af vores hemmelighedsaftaler, så kan man realistisk set ikke få de nye konsoller til at matche gamer-pc'er. Det er ikke muligt at samle 2-3000 dollars komponenter i konsollerne, siger Cevat Yerli.

De foreløbige analyser af de to maskiners formodede komponenter tyder også på, at Sony og Microsoft designer deres konsoller til en krisetid med lidt skrabede standardmodeller fra AMD. Der bliver kun tale om minimale forskelle på PS4 og Xbox 720 på hukommelsessiden, viste Eurogamer.dks analyse af de to systemer. Man kan presse meget mere ud af en pc med en selvstændig Intel-CPU og et dyrt grafikkort.

Herer Destiny - det næste megahit

Yerli hentyder til, at han i øjeblikket er under en hemmelighedsaftale (NDA) med Microsoft og Sony, der forhindrer ham i at tale offentligt om mulighederne med de næste konsoller. Fra den 20. februar bliver vi sandsynligvis meget klogere på den nye PS4's evner, når Sony afslører konsollen for den samlede gamerpresse. Til E3-messen i starten af juni bliver vi meget klogere på Xbox 720.

Der går tre dage, før Crysis 3 dukker op på markedet.

Du kan læse meget mere om Crysis 3 i vores smugkig her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere