Her er to fede Mario-efterligninger

Man siger, at kopiering er det den ypperste form for ros...vurder selv her

Den italienske blikkenslager skal nu klare sig som testperson .
Den italienske blikkenslager skal nu klare sig som testperson .

Når et spil har lige så meget succes, som Mario har haft det gennem tiden, er det slet ikke underligt, at der kommer nogle efterligninger og variationer - ofte med meget svingende kvalitet. På nettet kan man opsnuse nogle fede udgaver af Mario, og det har vi gjort.

Det første er Mari0. Det er en kombination af Mario og Portal. Forstil dig Super Mario Bros, men hvor du har et portalgevær og med mulighed for at spille co-op med 3 venner (hvis du har nogle USB controllere).

Spillet er lavet af Stabyourself. Det er endnu ikke helt færdigt, men man kan downloade spillet til Windows, Linux og Mac OS fra deres hjemmeside. En kommende opdatering til spillet kommer til at tilføje online multiplayer, men der er ingen dato for opdateringen endnu.

Se videoen af Mario Portal her

Det næste spil er Super Bunny Land. Det er et bud på, hvordan Mario kunne se ud, hvis det skulle laves som et endeløst løbespil til mobiltelefoner. Det er tydeligt, at spillet grafisk er inspireret af Super Mariospil - men i stedet for at spille som den lille italienske blikkenslager er du en kanin.

Video af Super Bunny Land her

I modsætning til mange andre løbespil, som kun lader dig bestemme, hvornår du vil hoppe, får du i Super Bunny Land også en knap til at bremse. Det er meget rart, når der for eksempel er en række kasser, man gerne vil have fat i.

Spillet er til iOS, men du kan downloade en PC-demo her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere