Star Citizen har 45 mio. kroner at lege med

Chris Roberts har samlet et gigantbeløb til rumsimulatoren Star Citizen

Wing Commander-udvikleren har fanget brugernes interesse.
Wing Commander-udvikleren har fanget brugernes interesse.

Wing Commander-udvikleren Chris Roberts får lov til at indfri sine ambitioner med rumspillet Star Citizen -- og lidt til. Siden startskuddet på de to brugerindsamlinger på Kickstarter og Roberts' hjemmeside er der i skrivende stund samlet 45 mio. danske kroner ind fra i alt 142.000 mennesker. Alene i de sidste to uger er der samlet 2,75 mio. ind.

Preview af Halo’s efterfølger

Det foreløbige resultat betyder, at Chris Roberts og resten af udviklerholdet har samlet mellem 7,5 og 10 mio. danske kroner mere ind, end det overhovedet er nødvendigt for at få spillet udviklet færdigt. Det resterende beløb vil gå til flottere grafik og ekstra funktioner til spillet, der i forvejen ikke mangler ambitioner.

Playstation 4 vil streame spil via Gaikai

Målet med Star Citizen er at skabe et gigantisk sandboxspil i rummet, hvor du kan rejse frit og udfolde dig i forskellige roller. Du kan eksempelvis være kriger og minearbejder. Chris Roberts vision er at udvikle spillet eksklusivt til pc-platformen, så han ikke er bundet af at skulle levere inferiør grafik på niveau med Playstation 3 og Xbox 360. Det betyder også, at det vil kræve en high-end computer alene for at køre spillet stabilt.

Den færdige udgave af Star Citizen ventes ude i 2014, men holdet vil løbende udsende beta udgaver, så folk kan prøvesmage universet.

Vi er glæder os til at se, hvad projektet bliver til.

Læs mere om Chris Roberts Star Citizen her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere